Trucks

Gorivo in okolje

Storitev Gorivo in okolje v Volvo Connect vam olajša natančno spremljanje delovanja tovornih vozil in učinkovitosti voznikov. V nekaj sekundah lahko ustvarite poročila o vrsti parametrov in ugotovite, zakaj en voznik porabi več goriva kot drug. Ta hitra in natančna storitev vam pomaga odkriti mogoče prihranke, ki lahko izboljšajo vaš poslovni izid in zmanjšajo okoljski odtis. 

Glavne prednosti

Sledite porabi goriva, prevoženim kilometrom in emisijam.

Analizirajte gospodarno porabo goriva vsakega voznika. 

Naučite se, kako sčasoma privarčevati gorivo. 

Prejmite opozorila o morebitni kraji goriva.

Spremljajte svoj okoljski odtis. 

Izboljšajte in vzdržujte voznikovo gospodarno porabo goriva.

Spodaj preberite več o storitvi Gorivo in okolje. Obiščete lahko tudi tržnico Volvo Connect ali se za več informacij obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Kdo je vaš najboljši voznik?

Ocena gospodarnosti porabe goriva vam nudi pregled nad uspešnostjo voznikov in njihovih vozil. Ocena v območju 0–100 kaže uspešnost voznika na štirih glavnih področjih: prilagajanje hitrosti, uporaba motorja in menjalnika, predvidevanje in zaviranje ter prosti tek.

Trendi in usposabljanje

Ocena gospodarnosti porabe goriva vam omogoča podrobne primerjave voznikov. Ti podatki, združeni z učinkovitim usposabljanjem voznikov, vam pomagajo dolgoročno obvladovati porabo goriva.

 

Spoznajte naše tečaje za usposabljanje voznikov.

Storitev Gorivo in okolje voznikom omogoča, da prevzamejo nadzor in spreminjajo svoj način vožnje. Lahko jim pomaga zmanjšati porabo goriva do pet odstotkov.

Krepite svoje podjetje

Gospodarnejša poraba goriva zmanjšuje vaš okoljski odtis. Zanesljiva dokumentacija o izpustih lahko pomaga pridobiti in ohranjati okoljsko ozaveščene naročnike prevozov. Sestavljanje poročil o izpustih je preprosto, poročila pa lahko samodejno pošiljate naročnikom prevozov, kadar jih potrebujejo. Poročila o porabi goriva in okoljska poročila so na voljo za dizelska tovorna vozila in tovorna vozila na plin.

Praktično usmerjanje voznika

Zagotovite voznikom nasvete, ki jih potrebujejo za optimiziranje načina vožnje. Tudi med vožnjo. Praktično usmerjanje voznika je funkcija v kabini, ki zagotavlja neprekinjeno analizo med vožnjo. Gre za neprecenljivo in odzivno orodje – zasnovano tako, da vam pomaga pri poslovnem izidu.

Povežimo se

Ste pripravljeni začeti uporabljati Volvo Connect? Ali imate vprašanje o storitvi? Pomaga vam lahko pooblaščeni prodajalec.