Trucks

Raziščite celotno ponudbo Volvo Trucks

V veliki ponudbi pogonskih sklopov in še večji ponudbi modelov obstaja tovorno vozilo Volvo, ki ustreza vašemu poslu. Spoznajte jih vsa tukaj.

  Naša ponudba. Napredna.

  Spoznajte naša tovorna vozila in ugotovite, kako jih lahko prilagodimo vašim potrebam. Ne glede na to, ali se ukvarjate z logistiko prevozov na dolge razdalje, gradbeništvom ali katero koli drugo industrijo, boste tukaj našli svoje naslednje tovorno vozilo. Pobliže si oglejte motorje, šasije in kabine ter se poglobite v podrobnosti.

   

  Raziščite naša tovorna vozila

  Električna tovorna vozila

  Naša električna tovorna vozila so brez izpušnih emisij ter oddajajo manj hrupa in vibracij. S tem so prevozi čistejši in tišji, delovno okolje voznika pa boljše.

   

  Raziščite naša električna tovorna vozila

  Tovorna vozila na plin

  Želite rešitev z manjšim odtisom CO2 ter veliko zmogljivostjo in dosegom? Oglejte si naša tovorna vozila na plin. Na voljo za vse, od zbiranja odpadkov do prevozov na dolge razdalje, z uporabo LNG ali CNG – proizvedeno iz bioplina ali zemeljskega plina, odvisno od razpoložljivosti.

   

  Odkrijte naša tovorna vozila na plin

Oprema in funkcije

Raziščite izbor naših funkcij in inovacij, s katerimi lahko vaše tovorno vozilo postane bolj produktivno, varno in energetsko učinkovito. V nadaljevanju preberite poudarjene lastnosti in spoznajte, kako lahko tovorno vozilo Volvo prilagodite svojim izzivom.

Prilagodite svoje naslednje tovorno vozilo

Prilagodite in oblikujte svoje idealno tovorno vozilo, da bo popolnoma ustrezalo vašim zahtevam.

Ali imate kakšno vprašanje?

Vaš pooblaščeni trgovec Volvo Trucks ima odgovor. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.