Trucks

Izboljšanje voznikove varnosti in preprečevanje nesreč

Varnostna storitev v Volvo Connect vam omogoča spremljanje in analizo voznikovega vedenja, da lahko izboljšate varnost vašega voznega parka in zmanjšate tveganje za nesreče. S tem boste zmanjšali tudi obrabo in število poškodb, povečali gospodarno porabo goriva, predvsem pa bodo naše ceste bolj varne. Za vse.

Glavne prednosti

Analizirajte in izboljšajte varnost voznikov.

Bodite obveščeni o varnostnih dogodkih.

Povečajte gospodarno porabo goriva.

Zmanjšajte obrabo in število poškodb.

Zmanjšajte tveganje za nesreče.

Zaščitite ugled svojega podjetja.

Spodaj preberite več o varnostni storitvi. Obiščete lahko tudi tržnico Volvo Connect ali se za več informacij obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca. 

Še nimate aplikacije Volvo Connect?
 

Glede vpisa se obrnite na pooblaščenega prodajalca.

Izbrana storitev Varnost in zaščita


Varnost

Varnost in zaščita je več kot le zaščita voznikov tovornih vozil in drugih udeležencev v prometu v primeru nesreče. V prvi vrsti gre za preprečevanje nesreč. Varnostna storitev v Volvo Connect zagotavlja osnovo, ki temelji na dejstvih, za analizo varnosti in prizadevanja za usposabljanje voznikov. Storitev beleži vedenje voznikov, kot sta naglo zaviranje in pospeševanje, ter posredovanje sistemov aktivne varnosti, da se izognejo nezgodi ali nesreči. To upravljavcem voznih parkov in voznikom pomaga prepoznati področja, kjer so potrebne izboljšave, in prispevati k varnejšim prevozom, hkrati pa povečati gospodarno porabo goriva in zmanjšati obrabo in število poškodb.

Varnost za Volvo Connect

Izbrane storitve Volvo Connect

Povežimo se

Ste pripravljeni začeti uporabljati Volvo Connect? Ali imate vprašanje o storitvi? Pomaga vam lahko pooblaščeni prodajalec.