Trucks

Kakovost – naš način življenja

To ni samo beseda. Je naše poslanstvo. Trajno prizadevanje presegati pričakovanja in odpravljati zanašanje na srečo. In prisotna je v jedru vsega, kar delamo, od razvoja izdelkov do svetovne servisne mreže. Kako merimo kakovost? Po delovanju vašega tovornega vozila. Je vozen, ko ga potrebujete. In vaše poslovanje je donosno, kot je le mogoče.

Kakovostni izdelki

Vsak del konstruiramo, preizkušamo, merimo in izdelujemo s tako natančnostjo, da bi jo kdo lahko ocenil kot pretiravanje. Gre za proces, ki ga usmerjata strast in natančnost, upravljanje kakovosti pa ima vgrajeno v vse faze, od začetka do konca. Tako nastajajo učinkovitost, razpoložljivost in udobje, ki jih občutite za volanom tovornega vozila Volvo. In zato vozi tovorno vozilo brez zastojev, kilometer za kilometrom.

Kakovosten servis

Podpora, ki vam jo nudijo naši pooblaščeni servisi. Strokovnost naših serviserjev – kadarkoli jih potrebujete. In obseg ter učinkovitost naše globalne podporne mreže. Ko govorimo o servisu, Volvova kakovost še stopnjuje vse, od varčnosti porabe goriva in varnosti do voznikove produktivnosti in zaščite. Pomoč in nadomestne dele dobite tam, kjer jih potrebujete, vaše tovorno vozilo je ves čas na cesti, vaše poslovanje pa donosno.

Želite videti kakovost pri delu?

Oglasite se na lokalnem pooblaščenem servisu Volvo Trucks. O kakovosti bi vam lahko pripovedovali ves dan. Kakovost je njihova strast.