Vemo, kako pomembno je, da je tovorno vozilo ves čas vozno. Zato so originalni deli in dodatna oprema Volvo zasnovani za izjemno zanesljivost, trpežnost in zmogljivost. Zagotavljajo kakovost ter izpolnjujejo Volvove specifikacije in stroge zahteve. Tako kot tovorna vozila tudi originalne dele Volvo testiramo ne le v svojih laboratorijih, temveč tudi v svojih obsežnih testnih programih na terenu, ki vključujejo širok razpon voznih razmer – od arktičnega ledu do puščavske vročine.

Če vaše tovorno vozilo nepričakovano obstane, bo naš napreden in učinkovit logistični sistem zagotovil, da bomo našli prave dele in jih takoj dostavili. Naši usposobljeni serviserji pa bodo pripravljeni pomagati, da bo tovorno vozilo v kar najkrajšem času spet vozno. Največja razpoložljivost. In prihranjene skrbi.

Kakovost

Originalno stanje. Ker ste s takim stanjem tudi začeli. Zanesite se na tovarniško kakovost, trpežnost in prilagodljivost, da boste svoj Volvo ohranili na ravni Volvo.

Dobava

Pravi deli. Na pravem mestu ob pravem času. Mreža Volvo Trucks pokriva več kot 130 držav in zajema več kot 2.000 prodajno-servisnih centrov.

Garancija

2-letna garancija na originalne dele in dodatno opremo Volvo, vgrajeno pri pooblaščenem servisu Volvo.

Originalni deli Volvo Storitve Volvo Trucks

Originalni deli Volvo

S pravimi deli, ki ustrezajo pravim specifikacijam, so originalni deli Volvo najboljši način za ohranjanje voznosti vašega tovornega vozila.

Preberite več o originalnih delih Volvo
Dodatna oprema Volvo Trucks Storitve Volvo Trucks

Dodatna oprema Volvo Trucks

Tovorno vozilo Volvo spremenite v svoje tovorno vozilo Volvo tako, da izboljšate njegov videz, zmogljivost in udobje.

Preberite več o dodatni opremi Volvo Trucks
Prodajalne Volvo Trucks – Storitve Volvo Trucks

Trgovina z izdelki Volvo Trucks

Izdelki Volvo Trucks so edinstveni in zasnovani tako, da podpirajo vsakdanji življenjski slog voznikov.

Obiščite trgovino z izdelki Volvo Trucks

Ustrezne novice in zgodbe

Obnovljeni motorji

V obratu v Flenu izrabljenim motorjem za težka tovorna vozila dajejo novo življenje. Po obnovi so motorji kot novi, ta postopek pa ima manjši vpliv na okolje....

Eno okno v digitalni svet

Digitalizacija hitro preoblikuje družbo, torej tudi svet prevozništva. Carina Holm, vodja področja storitev pri Volvo Trucks, pojasnjuje, kako bo Volvo Connect, en vmesnik za informacije in storitve, olajšal življenje strank....

Lažja tovorna vozila za večjo nosilnost

Da bi podjetje Arclid Transport lahko preživelo na zelo konkurenčnem trgu, je moralo maksimirati nosilnost in povečati produktivnost. Vodja voznega parka Peter Conway je zastavljene cilje dosegel s svojevrstnimi prevozniškimi rešitvami in ...

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga. Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.

Poiščite najbližjega prodajalca