Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Deli in dodatna oprema

Naj bo vaše tovorno vozilo ves čas vozno z originalnimi deli Volvo in dodatno opremo Volvo

Deli in dodatna oprema

Vemo, kako pomembno je, da je tovorno vozilo ves čas vozno. Zato so originalni deli in dodatna oprema Volvo zasnovani za izjemno zanesljivost, trpežnost in zmogljivost. Zagotavljajo kakovost ter izpolnjujejo Volvove specifikacije in stroge zahteve. Tako kot tovorna vozila tudi originalne dele Volvo testiramo ne le v svojih laboratorijih, temveč tudi v svojih obsežnih testnih programih na terenu, ki vključujejo širok razpon voznih razmer – od arktičnega ledu do puščavske vročine.

Če vaše tovorno vozilo nepričakovano obstane, bo naš napreden in učinkovit logistični sistem zagotovil, da bomo našli prave dele in jih takoj dostavili. Naši usposobljeni serviserji pa bodo pripravljeni pomagati, da bo tovorno vozilo v kar najkrajšem času spet vozno. Največja razpoložljivost. In prihranjene skrbi.

Kakovost

Originalno stanje. Ker ste s takim stanjem tudi začeli. Zanesite se na tovarniško kakovost, trpežnost in prilagodljivost, da boste svoj Volvo ohranili na ravni Volvo.

Dobava

Pravi deli. Na pravem mestu ob pravem času. Mreža Volvo Trucks pokriva več kot 130 držav in zajema več kot 2.000 prodajno-servisnih centrov.

Garancija

2-letna garancija na originalne dele in dodatno opremo Volvo, vgrajeno pri pooblaščenem servisu Volvo.

Ustrezne novice in zgodbe