Trucks

Iščete zaposlitev?  Želite menjati službo? Si morda želite novih izzivov na poslovni poti? 

Ste pripravljeni deliti svoje znanje in zagnanost z nami? Pridružite se nam in postanite del mednarodne ekipe, katere vrednota je zagotavljati spodbudno okolje in kulturo. Postanite del ekipe, ki vam pomaga razvijati vaše sposobnosti, znanja in ustvarjalnost. Vaš uspeh pomeni naš skupni uspeh.

Imejte radi svoje delo IN POSTANITE DEL NEČESA VELIKEGA

 

O podjetju:

Podjetje Volvo Trucks je član skupine Volvo Group, enega vodilnih svetovnih proizvajalcev težkih gospodarskih vozil in dizelskih motorjev. Podjetje, ustanovljeno leta 1927, je v javni lasti in zaposluje več kot 100.000 delavcev. Proizvodne obrate imamo v 18 državah po vsem svetu, izdelke pa prodajamo v več kot 190 držav. Sedež skupine Volvo je v Göteborgu na Švedskem.

Prvo Volvo tovorno vozilo je prišlo na svet skoraj 100 let nazaj. Od takrat do danes smo zrasli v največjega proizvajalca težkih tovornih vozil v Evropi. Slovimo po zanesljivosti. Ta pa sloni na treh osrednjih vrednotah – kakovosti, varnosti in skrbi za okolje. Vse tri vrednote uveljavljamo pri vsem, kar delamo.

Hčerinsko podjetje Volvo d.o.o. je v 100 % lasti mednarodne korporacije Volvo Group AB, ki je globalno odgovorno za blagovno znamko Volvo in Renault, s sedežem v Ljubljani in poslovnimi enotami v Mariboru, Divači in Ljubljani (Ljubljana Polje in Ljubljana Vič).

 

VODILA pri našem delu so:

-          USPEH naših strank (Zagotovimo, da naše stranke zmagajo)

-          UČINKOVITOST, ZMOGLJIVOST, PRODUKTIVNOST (Učinkovito oblikujemo svojo prihodnost)

-          SPREMEMBE (Spreminjamo se, da ostanemo vodilni in v toku s spremembami)

-          STRAST (Radi imamo, kar delamo)

-          ZAUPANJE (Medsebojno si zaupamo)

 

Tukaj si lahko ogledate prosta delovna mesta:

 

 

 

V Volvo Trucks ponujamo zanimive zaposlitvene možnosti in tudi v primeru, da trenutno ni ustreznega delovnega mesta za vas, nam svojo prijavo lahko pošljete na zaposlitev@volvo.com ali skenirate spodnjo QR kodo, preko katere oddate svoje podatke.
Prijavo bomo pregledali in se vam oglasili takoj, ko bo za vas na voljo ustrezno delovno mesto.