Trucks

Originalni deli Volvo 

Za zagotavljanje razpoložljivosti, zanesljivosti in zmogljivosti, ki jih pričakujete od tovornega vozila Volvo, se zadovoljite samo z originalnimi deli Volvo. Zasnovani so tako, da popolnoma ustrezajo vašemu tovornemu vozilu. Izdelani so po naših strogih standardih. Prav tako kot tovorna vozila tudi originalne dele testiramo ne le v svojih laboratorijih, temveč tudi v svojih obsežnih testnih programih na terenu, ki vključujejo širok razpon voznih razmer – od arktičnega ledu do puščavske vročine. Z drugimi besedami, njihova kakovost je zagotovljena. Če so vgrajeni pri enem od naših pooblaščenih servisov, imajo tudi 2-letno garancijo. Vse za to, da vam prihranijo nepotrebne skrbi.

Pravi del. Na pravem mestu. Ob pravem času.
 

Originalni deli Volvo so na voljo v naši spletni trgovini z deli in pri vašem lokalnem pooblaščenem prodajalcu. Naša mreža pooblaščenih prodajalcev in servisnih delavnic v več kot 130 državah po vsem svetu skrbi, da so nadomestni deli in serviserji, ki bodo vaše tovorno vozilo vrnili v vozno stanje, vedno in povsod na dosegu roke. Naši učinkoviti logistični sistemi zagotavljajo tudi, da boste dobili del, ki ga potrebujete, kadar koli ga potrebujete.

Naša 15-letna zaveza o dobavi delov
 

Ni pomembno, kateri Volvov tovornjak vozite in kdaj ste ga kupili – njegova razpoložljivost je za nas na prvem mestu. Zato ključne nadomestne dele izdelujemo in dobavljamo še najmanj 15 let po koncu proizvodnje posameznega modela.

Garancija za dele, vgrajene pri pooblaščenem servisu Volvo
 

Originalni deli Volvo imajo 2-letno garancijo na vgrajene dele. Če nadomestni del v prvih 2 letih odpove zaradi napake, ki jo krije garancija, bomo krili stroške popravila ali zamenjave nadomestnega dela. Polna garancija velja, če delo opravijo pri pooblaščenem servisu Volvo. Ta garancija krije popravilo ali zamenjavo delov in celo posledično škodo.
 

Preberite več o originalnem servisu Volvo

Najdite popoln nadomestni del

Izdelujemo in dobavljamo več kot 100.000 originalnih nadomestnih delov Volvo. Naš katalog vam olajša iskanje nadomestnega dela, ki ga potrebujete.

Bodite del velike celote

Originalni deli Volvo, strokovne storitve in serviserji, ki naredijo prav že v prvem poskusu. Vse se začne pri vašem pooblaščenem serviserju Volvo Trucks.