Trucks

Volvo FM Low Entry

Volvo FM Low Entry je električni tovornjak z izvrstno vidljivostjo in udobjem za voznika. To je popolna izbira, ko potrebujete tovornjak za prevoze večjih količin v katerem kolu predelu mesta, kot je odvoz odpadkov, gradbeni prevoz ali dostava blaga. Izbirate lahko med različnimi konfiguracijami kabine in šasije, da bosta ustrezali vašim potrebam.

Odlična vidljivost in udobje

Na voznikovem sedežu ste blizu ulice, nizka kabina pa zagotavlja širok neposreden pogled. Zato Volvo FM izpolnjuje tudi najstrožje varnostne standarde glede neposredne vidljivosti.

Lahek vstop in izstop

Kabina z nizkim vstopom je popolna, ko morate na delu pogosto vstopati v kabino in izstopati iz nje. Za še večjo varnost in udobje lahko voznik preprosto vstopi in izstopi tudi na sopotnikovi strani. Tako je navsezadnje delovno okolje bolj ergonomsko in tudi varnejše. 

Preprost za uporabo

Gladko delujoč električni pogon in dinamični krmilni sistem Volvo sta del standardne opreme in omogočata enostavno manevriranje tovornjaka po ozkih ulicah. Zaradi preproste vozne izkušnje lahko vozniki uživajo v prijetnejšem in bolj sproščenem delovnem dnevu.

Dovolj prostora za ekipo

Volvo FM Low Entry lahko prilagodite samo za voznika, za enega sopotnika ali za tri potnike. To pomeni, da se tovornjak lahko uporablja za številne namene – od dostave, odvoza odpadkov, prevozov v javnem sektorju do gradbenih prevozov.

Prilagodite svoj Volvo FM Low Entry

Ustvarite svoj Volvo FM Low Entry, ki bo ustrezal vašim potrebam. Ali odvažate smeti, potrebujete prekucnik ali raznašate dostave? Potrebujete dve, tri ali štiri osi? Enojni ali tandemski pogon? To je odvisno od vas in vaših želja.

Pripravljen za mesto

Z vozilom Volvo FM Low Entry boste uživali v boljši neposredni vidljivosti kot v večini drugih tovornjakov. Z njim lahko izpolnite najstrožje varnostne predpise, ki veljajo v mestih. Poleg tega zagotavlja tekočo in enostavno vožnjo, vse prevoze težkih tovorov pa boste lahko opravili brez emisij iz izpušne cevi.

Skupna masa kompozicije do 32 ton

Doseg do 200 km

Moč do 330 kW

Tehnični podatki za Volvo FM Low Entry

Oprema​

Volvo FM Low Entry

  

Konfiguracije osi​Šasija s kabino: 4 x 2, 6 x 2, 6 x 4, 8 x 2, 8 x 4

  

Kabina​

Nizka, za ekipo

  

Skupna masa kompozicije

Do 32 ton

  

Zmogljivost baterije

330 kW, 4 baterije

  

Doseg

Do 200 km

  

Čas polnjenja (za popolno napolnjenost​)

8,5 h z izmeničnim tokom (43 kW)
1,5 h z enosmernim tokom (250 kW)

  

Pogonski sklop

2 elektromotorja, menjalnik I-Shift

  

Zmogljivost

Do 330 kW neprekinjene moči

  

Prevozi

Primerno za nadgradnjo. 3 odgoni:
(električni, mehanski in prenosni)

  

Prikazane funkcije morda niso standardne ali na voljo za vse ravni opreme in možnosti pogona.

Pripravljen za mesto

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks ima odgovor nanj. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.