Trucks

Volvo Selected 
Izberite rabljeno tovorno vozilo, na katero se lahko zanesete


Nakup tovornega vozila je velika naložba. Prepričani morate biti, da ste se pravilno odločili. Ko izberete tovorno vozilo iz ponudbe Volvo Selected, veste, da je bilo natančno preizkušeno in da izpolnjuje ista stroga merila kakovosti, zmogljivosti in varnosti, ki jih zahtevamo od naših novih tovornih vozil. Ker vsaka podrobnost šteje.


Zanesete se lahko na enako podporo kot takrat, ko je bilo tovorno vozilo novo. Naši certificirani serviserji uporabljajo samo originalne dele Volvo in imajo dostop do vse specializirane opreme, diagnostičnih orodij in sistemov z zbirkami podatkov, ki so potrebni za vzdrževanje vrhunske zmogljivosti vašega tovornega vozila.

Zakaj kupiti rabljeno tovorno vozilo iz ponudbe Volvo Selected? 

Smo strokovnjaki v svoji panogi

Volvo Selected je uradna ponudba družbe Volvo Trucks – ene najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk in ene največjih proizvajalk težkih tovornih vozil na svetu.

Široka mreža družbe Volvo

S široko mrežo prodajalcev, ki delujejo v več kot 30 državah po vsej Evropi, vam zagotavljamo kakovostne storitve.

Kakovost zagotovljena

Vaše tovorno vozilo mora biti zanesljivo in vozno. Zato uporabljamo samo kakovostne originalne dele Volvo, pri čemer servis vedno izvajajo strokovno usposobljeni Volvovi serviserji.

Na volvoselected.com boste našli široko paleto tovornih vozil znamke Volvo in drugih znamk. Aktualna ponudba je na voljo na volvoselected.com