Vsako podjetje je edinstveno ter na svoj način zagotavlja rast in donosnost, zato si vzamemo čas, da pri iskanju prave rešitve tesno sodelujemo z vami. Zato so naše rešitve financiranja, ki jih zagotavlja Volvo Financial Services, pametne in prilagodljive. Prilagojene so vašemu podjetju.

Za posamezno vozilo ali celoten vozni park. Nova ali rabljena vozila. Lahko dobite popolno rešitev za svoje podjetje. Prav tako pa dobite močnega ponudnika, ki vas bo podpiral v dobrih in zahtevnih časih. Na vsakem koraku.

Želite izvedeti več?

Naši finančni strokovnjaki vam bodo pomagali poiskati rešitev po vaši meri.
Pokličite ali obiščite nas – našli bomo pravi paket za vas.

VFS, finančne storitve d.o.o., CESTA V PROD 14, 1260 LJUBLJANA – POLJE

Péter Écsy, Country Sales Manager, Mobile: +386-40-386-311, E-mail: peter.ecsy@vfsco.com

Urška Rauh, Customer Sales Representative, Mobile: +386-31-742-661, E-mail: urska.rauh@vfsco.com

Prilagodljivost

Kot ponudnik finančnih storitev za družbo Volvo Trucks razumemo vaše poslovanje ter vam lahko ponudimo podporo in prilagodljivost, kar nas razlikuje od drugih.

Preprostost

Poslovanje z nami je preprosto. Delujemo hitro. Naše storitve so priročno na voljo pri lokalnem pooblaščenem prodajalcu.

Drugi vir

Volvova rešitev financiranja je lahko drugi vir za vaše finančne potrebe. Tako lahko ohranite kreditno sposobnost pri svoji banki neokrnjeno.

Financiranje Finančni produkti Storitve Volvo Trucks

Financiranje

Ne glede na velikost vašega podjetja ali starost vašega voznega parka vam naši finančni strokovnjaki lahko pomagajo najti rešitev, na katero se boste lahko zanesli.

Preberite več o financiranju
Zavarovanje Finančni produkti Storitve Volvo Trucks

Zavarovanje

Vaše tovorno vozilo in vaše podjetje si zaslužita najboljšo zaščito. Zagotovite si strokovne nasvete in vrsto odličnih zavarovalnih produktov.

Preberite več o zavarovanju

Splošni pogoji za Pogodbo o finančnem leasingu

Sezam pristojbin

Finančne storitve Volvo ne vključujejo davčnih ali računovodskih nasvetov. Stranke naj se glede tega obrnejo na svoje davčne ali računovodske svetovalce.

OBVESTILO O / SOGLASJE K OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga. Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.

Poiščite najbližjega prodajalca