Trucks

Oprema in funkcije

Raziščite rešitve, s katerimi bo vaše tovorno vozilo Volvo pripravljeno na vse izzive. Med njimi so inovacije, ki vam omogočajo produktivnejše delo in varčnejšo porabo energije. Nekatere vam olajšajo življenje in poskrbijo za varnost, druge pa naredijo vožnjo prijetnejšo. Spodaj je prikazanih nekaj rešitev, ki so na voljo za naša tovorna vozila.

Izboljšana varnost in udobje voznika

Sistem kamer

Sistem kamer izboljša aerodinamiko tovornega vozila za varčevanje z energijo. Ob tem poveča vaše vidno polje, nočni vid pa vam omogoča jasen pogled skozi temo.

Raziščite naš sistem kamer

Življenje v kabini

Če v kabini tovornega vozila Volvo preživite veliko časa, boste cenili rešitve, ki smo jih vgradili, da bi vam pomagali najbolje izpolniti življenje na cesti. Prostor, udobje, shranjevanje in priročnost, ki delo spremenijo v kakovosten čas.

Vse o življenju v kabini

Dinamični krmilni sistem Volvo

Bočni veter, kolesnice ali luknje? Dinamični krmilni sistem Volvo zmanjša motnje in preprečuje obremenitev ramen. Podpira tudi druge sisteme, ki vam pomagajo voziti še varneje.

Več o dinamičnem krmilnem sistemu Volvo

Sistemi za podporo vozniku

Naš DSS je zasnovan tako, da vam pomaga izboljšati varnost v najrazličnejših situacijah – ne glede na to, ali vozite z visoko hitrostjo po avtocesti ali se vozite po mestu, kjer so drugi udeleženci v prometu v neposredni bližini.

Odkrijte naš DSS

Prilagojen za vašo storilnost

Pripravljen na namestitev nadgradnje

Hitreje kot tovornjak opremite s prilagojeno nadgradnjo, bolje bo. Tovornjaki družbe Volvo so ustrezno pripravljeni na namestitev karoserije iz tovarne. Izdelovalcu karoserije pa zagotavljamo obsežno podporo. Tako bo dobavni rok krajši, kakovost celotnega tovornjaka pa izboljšana.


Več o pripravljenosti na izdelavo nadgradnje

Šasija

Želite tovorno vozilo s šasijo, ki je narejena tako, da zmore opraviti naloge, ki ji jih boste naložili. Vašo šasijo prilagodimo tako, da bo prispevala k uspehu vaših operacij.

Raziščite naše možnosti šasije

Energija in učinkovitost

I-See

Ali veste, kako optimizirati hitrost, prestavljanje in vožnjo v prostem teku glede na topografijo, ovinke in prihajajoče prometne zastoje, da bi prihranili energijo? Sistem I-See to zna na podlagi podatkov.

Oglejte si več podrobnosti o sistemu I-See

I-Save

Varčevanje z gorivom še nikoli ni bilo tako prijetno. I-Save je popolna rešitev za zmanjšanje porabe goriva pri prevozih na dolge razdalje, kar doseže z odlično vozno zmogljivostjo.

O opremi I-Save

Motorji Volvo

Ponudba tovornih vozil Volvo vam omogoča, da izbirate med tovornimi vozili na elektriko, plin ali dizel. In to izbiro imate za vso ponudbo, od tovornih vozil srednje nosilnosti do tistih za težke obremenitve. Podrobneje si oglejte različne pogonske alternative in izhodne moči, ki so na voljo.

Raziščite različne možnosti motorjev

I-Shift

I-Shift obsega ponudbo samodejnih menjalnikov, ki so zasnovani za bolj tekočo, udobnejšo in učinkovitejšo vožnjo. Glavno merilo v panogi.

Preberite več o ponudbi I-Shift

Prikazane funkcije morda niso standardne ali na voljo za vse ravni opreme in možnosti pogona.

Prilagojen za vašo storilnost

Vaš pooblaščeni trgovec Volvo Trucks ima odgovor. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.