Storitev Gorivo in okolje vam pomaga varčevati z gorivom in zmanjševati izpuste CO2

Gorivo in okolje

Kateri voznik dosega najgospodarnejšo porabo goriva? Kateri pa potrebuje usposabljanje in pomoč? S storitvijo Gorivo in okolje boste prihranili ogromno časa pri analiziranju podatkov o vozilih in voznikih. Kaže, kje je mogoče še doseči prihranke, in vam pomaga zmanjšati izpuste CO2.

Začnite varčevati s storitvijo Gorivo in okolje
Pomaga vam izbrati pravega voznika za pravi prevoz

Voznikovi časi

Dynafleet omogoča, da lahko ves čas spremljate aktivnosti vaših voznikov. Ugotovite, kateri voznik je najprimernejši za novi prevoz. Prejemajte vnaprejšnja opozorila na nevarnost kršitve predpisov o delovnih urah voznikov in si s samodejnim prenašanjem podatkov iz tahografov v računalnik sistema prihranite administracijo.

Preberite več o upravljanju voznikovih časov
Positioning: ste na tekočem

Razporeditev vozil

Nič več klicev. Nič več ugibanja. Storitev Razporeditev vozil vam pove natančno to, kar morate vedeti. Vse od podatkov o položaju vozila (na ravni ulice) do podrobnih podatkov o vozniku, hitrosti tovornega vozila, tovoru in vrsti vozila. Pomaga vam tudi pri načrtovanju, navigaciji in donosnejšem poslovanju.

Raziščite storitev Positioning
Hitra, varna in ekonomična

Sporočila

Hitra, varna in ekonomična storitev Sporočila skrbi, da lahko centrala vsak trenutek stopi v stik s tovornim vozilom. Preprečuje drage nesporazume, voznikom pa zagotavlja podatke, ki jih med vožnjo potrebujejo za boljše odločitve. Lahko neomejeno komunicirate s svojimi tovornimi vozili – ne glede na to, kje so.

Odkrijte storitev Sporočila

Kako deluje

Popoln sistem – za vsako tovorno vozilo

Dynafleet vam omogoča dostop do pomembnih in zelo koristnih podatkov o tovornem vozilu Volvo. Mogoče pa jo je namestiti tudi v tovorna vozila poljubnih drugih znamk, kar olajšuje nadzor mešanih voznih parkov.

Štiri storitve Dynafleet lahko uporabljate v poljubnih kombinacijah. Vsaka storitev je na voljo za fiksno mesečno naročnino, ki vključuje tudi mednarodno komunikacijsko gostovanje.

Namestitev je preprosta

Strojna oprema za Dynafleet je bodisi tovarniško vgrajena ali pa vam jo naknadno vgradi pooblaščeni servis Volvo Trucks. Ne potrebujete nikakršne dodatne programske opreme – za dostop do podatkov o svojem voznem parku se morate samo prijaviti na spletni portal Dynafleet. Ali uporabiti pametni telefon ali tablični računalnik, kjerkoli ste.

Podatki in shranjevanje

Podatki o vozilu in vozniku se zbirajo v podatkovni zbirki Dynafleet; sistem jih analizira in vam jih prikaže v obliki preglednih poročil. Vaša centrala in tovorno vozilo lahko ves čas komunicirata med seboj z besedilnimi sporočili. Mogoča sta tudi popolna integracija vaših sistemov za sprejem naročil in obračunavanje s sistemom Dynafleet.

VT

Popoln paket

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga poiskati popoln paket Dynafleet za vas in vaše podjetje.

Poiščite pooblaščenega prodajalca