Trucks

Z našimi povezanimi storitvami upravljanja voznega parka ostanite korak pred drugimi

Možnosti je neskončno. Poenostavite upravljanje z voznim parkom in prevozi. Prihranite gorivo. Spremljajte stanje svojih tovornih vozil. In še veliko več. Do celotnega nabora digitalnih storitev lahko dostopate prek portala Volvo Connect. Rezultat je učinkovitejše in donosnejše vsakodnevno delovanje – vi pa ste lahko brezskrbni in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno: skrb za stranke.
 

Še nimate aplikacije Volvo Connect? Prosite pooblaščenega prodajalca, da vam ustvari račun.

Glavne prednosti

Predvidite in preprečite nepredvidene odpovedi.

Zmanjšajte porabo goriva in energije.

Zagotovite skladnost z zakonodajo.

Spremljajte in upravljajte svoja sredstva.

Izboljšajte pretok informacij.

Zmanjšajte količino dokumentacije.

Spodaj preberite več o storitvah upravljanja voznega parka. Obiščete lahko tudi tržnico Volvo Connect ali se za več informacij obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

 

Prijava v Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect je portal, ki vam omogoča dostop do digitalnih storitev, dokumentov in orodij, ki povečujejo donosnost vašega prevoznega podjetja. Prosite pooblaščenega prodajalca, da vam ustvari račun. Prijavite se in začnite raziskovati svet storitev, s katerimi ste lahko korak pred vsemi.

 

Preberite več 

Izbrane storitve upravljanja voznega parka

Razpoložljivost

Naše povezane storitve Uptime za zagotavljanje razpoložljivosti skrbijo za tekoče poslovanje. Svoje pnevmatike, baterije in druge kritične komponente lahko spremljate v realnem času, da predvidite in preprečite nepredvidene odpovedi. Optimizirajte obiske delavnic z načrtom servisiranja, prilagojenim dejanski uporabi vašega tovornega vozila. Zagotovite si pomoč na cesti 24/7, kjer koli že ste.


Storitve za zagotavljanje razpoložljivosti

Gospodarnost porabe goriva in energije

Naše storitve za gospodarnost porabe goriva in energije vam pomagajo zmanjšati porabo goriva ali energije, znižati stroške in zmanjšati okoljski odtis. Ne glede na to, ali gre za spremljanje zmogljivosti vašega voznega parka in voznikov, da bi našli načine za izboljšanje učinkovitosti, ali optimizacijo vaše hitrosti in samodejno prestavljanje za varčevanje z gorivom.


Gospodarnost porabe goriva in energije

Skladnost in podatki

Naše storitve zagotavljanja skladnosti in podatkovne storitve zmanjšajo breme vodenja evidenc in olajšajo izpolnjevanje zakonskih predpisov. Pomagajo vam pri upoštevanju zakonov glede časov vožnje in časov počitka. Zagotovite varnost podatkov iz tahografa in razpoložljivost za prenos na zahtevo. Iz tovornih vozil lahko posredujete informacije v druge sisteme za upravljanje voznega parka.


Skladnost in podatki

Povežimo se

Ste pripravljeni začeti uporabljati Volvo Connect? Ali imate vprašanje o storitvi? Pomaga vam lahko pooblaščeni prodajalec.