Trucks

Naša kampanja za prometno varnost

VIDETI IN BITI VIDEN

Dejavnost, ki je enostavna za uporabo in prikazuje, kako lahko izboljšate varnost pri interakciji med kolesarji in vozniki tovornih vozil.

Razlika, ki rešuje življenja

Varnost je glavna skrb družbe Volvo Trucks že od ustanovitve. Raziskave in analize jasno kažejo, da je za večino prometnih nesreč kriv človek. Zato želimo, poleg razvijanja številnih novih varnostnih funkcij za naše izdelke, storiti še več.

Videti in biti viden

Naš cilj je ozavestiti ljudi o njihovi vidljivosti v prometu. Kampanja se osredotoča na situacije, v katere so vpleteni kolesarji in drugi udeleženci v prometu, ter na načine za izboljšanje varnosti pri interakciji med kolesarji in vozniki tovornih vozil.

Komplet za usposabljanje je brezplačen in na voljo vsem. Med drugim lahko vaje uporabijo učitelji pri delu z učenci, direktorji za službeno dejavnost itd.

Komplet za usposabljanje

Navdihujoč komplet Videti in biti viden vsebuje navodila inštruktorja, predstavitev za PowerPoint in priročnik za izvedbo vaje na prostem, v katero je vključeno tovorno vozilo.

Priporočamo, da ob koncu dejavnosti razdelite darila, kot so odsevni jopiči, saj tako dodatno spodbujamo prometno varnost.

Prenesite komplet za usposabljanje

Sami se prepričajte o varnosti

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pokaže prav vse izvrstne varnostne rešitve in odgovori na vsa vaša vprašanja o varnosti.