Vaše poslanstvo je kar najbolje izkoristiti tovorna vozila za ustvarjanje dohodkov podjetja. Naš cilj je natančno enak vašemu. Spoznajte, kako vam lahko naše storitve pomagajo pri poslovanju.

Servisiranje Volva FH

Deli in dodatna oprema

Vemo, kako pomembno je, da je tovorno vozilo ves čas vozno. Zato so originalni deli in dodatna oprema Volvo zasnovani za izjemno zanesljivost, trpežnost in zmogljivost. 

Deli in dodatna oprema
Povečanje razpoložljivosti Volva FMX

Nega vozila

Povečajte razpoložljivost svojega tovornega vozila z originalnim servisom Volvo in servisnimi pogodbami Volvo.

Nega vozila
Moški optimizira svoje poslovanje z Volvo Trucks

Optimizirano poslovanje

Ponujamo prilagojene rešitve za vaše posebne potrebe; od upravljanja voznega parka in prevozov s storitvijo Dynafleet ter prilagojenih nasvetov za varčnejšo porabo goriva s storitvijo Nasveti za gorivo do preprostega dostopa do vseh vaših digitalnih storitev in podatkov na portalu Volvo Connect.

Optimizirano poslovanje
Voznik v tovornem vozilu Volvo

Podpora vozniku

Usposobljeni in motivirani vozniki so dokazano bolj produktivni, njihova vožnja pa je tudi učinkovitejša in varnejša. Če ste vložili v tovorno vozilo Volvo, je bistvenega pomena tudi vlaganje v vašega voznika, da boste lahko lažje izkoristili vse prednosti tovornega vozila. Naši tečaji za usposabljanje voznikov vam lahko pomagajo doseči prav to in še več.

Podpora vozniku
Moški prejema finančne nasvete

Finančni produkti

Vsako podjetje je edinstveno ter na svoj način zagotavlja rast in donosnost, zato si vzamemo čas, da pri iskanju prave rešitve tesno sodelujemo z vami. Zato so naše rešitve financiranja, ki jih zagotavlja Volvo Financial Services, pametne in prilagodljive. Prilagojene so vašemu podjetju.

Finančni produkti
Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca

Poskrbite za podjetje

O storitvah se lahko dogovorite s pooblaščenim prodajalcem. Tu ga lahko poiščete.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca