Trucks

Življenje v kabini 

Če vaša naloga zahteva tovorno vozilo s spalno kabino, lahko izbirate med široko paleto kabin za tovorna vozila Volvo. V vseh modelih kabin, od prostornih Globetrotter XXL do bolj kompaktnih spalnih kabin, boste našli notranje rešitve, ki vam lahko polepšajo vsakdan na poti.

Udobje za življenje na cesti

Ko prenočite v kabini, šteje več kot le udobje med vožnjo. Dober spanec, prostor za shranjevanje stvari, ki jih prinesete s seboj, dodaten napajalnik, dober avdio sistem in prostor za gibanje prispevajo k občutku doma tudi na poti.

Dober spanec za produktivnost

Poskrbite, da boste med potjo dobro spali, saj le dobro spočiti lahko odlično opravljate svoje delo. Ležišča v kabinah Volvo Trucks so opremljena z vzmetnico z zračnimi žepki ali vzmetnico iz pene, da si prilagodite udobje med počitkom. Če ste parkirali na klancu, lahko za še več udobja ležišče izravnate.

Način nadzora

Ko je vozilo parkirano, lahko sistem kamer aktivirate v načinu nadzora. Omogoča vam priročno spremljanje območij v bližini tovornega vozila na stranskem zaslonu.

Ohranite kabino ohlajeno

Ko tovorno vozilo parkirate za počitek na žgočem soncu, lahko I-Park Cool poskrbi za hladno ozračje v kabini. Preprosto ugasnite motor in klimatska naprava bo uporabljala baterijo, da vas ohladi.

Sistem dvojnih akumulatorjev

Moč za zagon in udobje

Ostanite pri moči z dvema ločenima kompletoma akumulatorjev. En akumulator je namenjen za zagon motorja, drugi pa za funkcije bivanja v kabini. Uporabljajte sistem klimatizacije, sistem za predvajanje predstavnosti in polnilne naprave, ne da bi vas moralo skrbeti, da boste izpraznili zagonske akumulatorje tovornega vozila.

Daljša življenjska doba

Sistem dvojnih akumulatorjev uporablja elektrolit v gelu za zagotavljanje bivalnega udobja v kabini in akumulatorje s tekočim elektrolitom (EFB) za zagon. Akumulatorji z elektrolitom v gelu se ne poškodujejo, če jih popolnoma izpraznimo, in imajo daljšo življenjsko dobo od običajnih akumulatorjev s tekočim elektrolitom.

Sistem za samodejno spremljanje napolnjenosti

Ni vam treba skrbeti za preverjanje ravni energije. Sistem spremlja ravni napolnjenosti, da ne bi ostali brez napajanja. Najprej se bodo postopoma izklopile vse pomožne naprave in sistem vas bo na to opozoril.

Vsakodnevno udobje

Hladilniki in mikrovalovne pečice

Na pot vzemite hrano, pijačo in druge sveže pridelke. Kabino lahko tovarniško sestavite z enim ali dvema hladilnikoma, odvisno od modela kabine. Tople napitke ali obroke lahko pripravite tudi v integrirani mikrovalovni pečici, ki je priročno nameščena na sprednji zgornji polici.

Zvok, ki vam ustreza

Na voljo sta dve različni konfiguraciji avdio sistemov: izbrana in napredna. Ponujata vrhunski komplet šestih visokokakovostnih zvočnikov. Napredna je na voljo za Volvo FH16 Aero, Volvo FH Aero, Volvo FH16 in Volvo FH – in z dodanim nizkotonskim zvočnikom še izboljša zvok.

Priročna dodatna oprema

Na voljo je široka paleta dodatne opreme Volvo, s katero bo vaše življenje na poti še udobnejše in priročnejše. Vse od vgrajenega aparata za kavo in držala za skodelice do rešitev za shranjevanje in vodne pipe za umivanje rok.

 

Preberite več o dodatni opremi Volvo 

Kabina Globetrotter XXL

Povečan prostor in udobje

Kabina Globetrotter XXL je podaljšana, zaradi česar ima še več prostora in udobja kot vsi drugi modeli kabine, ter ponuja enako izdatno notranjo višino kot kabina Globetrotter XL. Pri aerodinamično oblikovanih modelih Volvo FH Aero in Volvo FH16 Aero imate možnost nadgradnje na kabino Globetrotter XXL, ne da bi vas omejevale zahteve glede dolžine.

Dovolj velika za dva

Kabina Globetrotter XXL zagotavlja še več spalnega udobja za dve osebi na širšem in daljšem spodnjem ležišču – zahvaljujoč daljši kabini. Ležišče v kabini Globetrotter XXL je dolgo 213 centimetrov. Širina pri glavi je 99 centimetrov, na sredini 106,5 centimetra in pri stopalih 91 centimetrov.

Ustvarite si prostor v kabini

Izbirajte med našo celotno ponudbo modelov tovornih vozil in velikosti kabine v Volvo Truck Builder. Ustvarite prostor, ki ga potrebujete za življenje na poti. Raziščite stopnje notranje opreme, sedeže, ležišča in druge možnosti.

Prikazane funkcije morda niso standardne ali na voljo za vse ravni opreme in možnosti pogona.

Ali imate kakšno vprašanje?

Vaš pooblaščeni trgovec Volvo Trucks ima odgovor. Obiščite ga, pokličite ga ali pa ga povabite k sebi na obisk.