Trucks

Naša svetovna kampanja za varnost otrok v prometu

Ustavi se. Poglej. Pomahaj.

Dosežite spremembe, kjer koli ste

Število otrok, ki sodelujejo v kampanji Ustavi se, poglej in pomahaj družbe Volvo Trucks, še naprej raste. Cilj je pomagati otrokom po vsem svetu razumeti, kako se varno ravna v bližini prometa. Najprej se je treba ustaviti. Nato je treba pogledati in opaziti okolico. Za konec pa je treba pomahati vozniku in se prepričati, da nas je voznik opazil.

Naše zaposlene po vsem svetu smo spodbudili, naj se začnejo ukvarjati s promoviranjem varnosti za svoje otroke in otroke v svojih skupnostih. Vse več držav se vključuje v kampanjo Ustavi se, poglej in pomahaj.

S tem, da se nam pridružite, lahko dosežete resnično spremembo.

Kampanja „Ustavi se, poglej in pomahaj“ lahko reši življenja

V prometnih nesrečah vsako leto umre več kot 260.000 otrok, mlajših od 19 let. Preveč teh nesreč vključuje tovorna vozila in avtobuse. Veliko mladih življenj je mogoče rešiti tako, da otroke naučimo, kako se je treba vesti v prometu.

Gradiva za usposabljanje v sklopu kampanje „Ustavi se, poglej in pomahaj“ so zasnovana tako, da pomagajo staršem, učiteljem, organizacijam in organom pri izobraževanju otrok z zabavno interakcijo in praktičnim usposabljanjem.

Vsa gradiva so brezplačna in na voljo vsem. Vključujejo osnoven in obsežnejši komplet, animirano interaktivno zgodbo ter predstavitev za PowerPoint in navodila za tečaj.

Kompleti za usposabljanje so na voljo v več jezikih.

Nasveti za pomoč pri reševanju življenj

Družba Volvo Trucks je razvila navdihujoča gradiva za usposabljanje v sklopu kampanje „Ustavi se, poglej in pomahaj“ v enostavni obliki za uporabo. Zasnovana so tako, da pomagajo staršem, učiteljem, organizacijam in organom pri izobraževanju otrok z zabavno interakcijo in praktičnim usposabljanjem.

Vse gradivo kampanje je brezplačno in ga lahko uporablja vsakdo.

Sami se prepričajte o varnosti

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pokaže prav vse izvrstne varnostne rešitve in odgovori na vsa vaša vprašanja o varnosti.