Trucks

Zavarovanje

Ne tvegajte. Zaščitite svoje podjetje pred finančnimi tveganji.

Zaščita za vas in za vaše tovorno vozilo
 

Za manj skrbi zaščitite svoje podjetje pred finančnimi tveganji. Pri Finančnih storitvah Volvo poznamo transportno panogo in izzive, s katerimi se soočate. Zagotavljamo potrebno zaščito za posamezno tovorno vozilo ali celoten vozni park, ne glede na to, ali gre za novo ali rabljeno vozilo. Računate lahko na niz odličnih zavarovalnih produktov, posebej prilagojenih vašim potrebam in lokalnim razmeram. Če gre kaj narobe, že z enim klicem dobite popolno podporo.

Celovito kritje

Počutite se varno

Ne pustite, da bi smola uničila vaše podjetje. Lahko vam zagotovimo prvovrstno zaščito pred posledicami poškodb, kraje, požara ali vandalizma.

Zavarovanje odgovornosti do tretjih oseb

Zaščita je obvezna

Nesreče se pač dogajajo. Če se zgodi, zavarovanje TPL krije zahtevke tretjih oseb v zvezi z vami. Zakonodaja predpisuje to zavarovanje.

Zajamčeno zavarovanje vrednosti vozila

Prihranjene skrbi

Lahko vas doleti najhujše: kraja ali totalna škoda tovornega vozila – v tem primeru zavarovanje krije trenutno tržno vrednost tovornega vozila. Ta znesek je običajno manjši od vaših preostalih obveznosti po pogodbi o financiranju. Zavarovanje GAP zagotavlja, da boste lahko te preostale obveznosti poravnali. Na voljo je skupaj z našimi pogodbami o financiranju.

Dodatno zavarovanje

Prilagojen vašim potrebam

Imate posebne zahteve ali potrebe? Ponujamo širok nabor dodatnih zavarovalnih rešitev za vaše podjetje.

Finančne storitve Volvo ne vključujejo davčnih ali računovodskih nasvetov. Stranke naj se glede tega obrnejo na svoje davčne ali računovodske svetovalce.

Izberite kritje, kakršnega potrebujete

Začne se pri naših strokovnjakih za zavarovanje. Tam bodo poskrbeli, da bo zavarovalno kritje pravo za vas in prilagojeno vašim konkretnim potrebam.