Trucks

Volvo servisne pogodbe

Zagotovite si razpoložljivost

Ali ste pripravljeni svoje tovorno vozilo, njegovo razpoložljivost in poslovanje dvigniti na višjo raven? Volvova pogodba o servisiranju to omogoča. Z uporabo vodilne tehnologije za povezljivosti v panogi in umetne inteligence sproti spremljamo kritične dele vašega tovornega vozila – 24 ur dnevno, vse dni v tednu. To odpira svet priložnosti za izboljšanje storilnosti, kot je načrtovanje obiskov delavnic glede na dejansko uporabo tovornega vozila ter celo napovedovanje in preprečevanje nenačrtovanih postankov.

 

KATERA POGODBA JE PRAVA ZA VAS

Izberite svojo raven podpore

Real time monitoring
Zlata
Največja razpoložljivost – vsa popravila in preventivno vzdrževanje
  Storitve za zagotavljanje razpoložljivosti(izbirno)
  Povezano načrtovanje servisov
  Vzdrževanje in pregledi
  Popravila pogonskega sklopa
  Popravila delov zunaj pogonskega sklopa
  Obrabne komponente
  Sprotno spremljanje
Več o tem
Srebrna
Popravila pogonskih sklopov in vzdrževanje za boljši nadzor stroškov
  Storitve za zagotavljanje razpoložljivosti (izbirno)
  Povezano načrtovanje servisov
  Vzdrževanje in pregledi
  Popravila pogonskega sklopa
Več o tem
Modra
Načrt za preventivno vzdrževanje in servisiranje, ki temelji na dejanski uporabi tovornega vozila
  Storitve za zagotavljanje razpoložljivosti (izbirno)
  Povezano načrtovanje servisov
  Vzdrževanje in pregledi
Več o tem
Uptime care
Načrt servisiranja, ki temelji na dejanski uporabi tovornega vozila
  Storitve za zagotavljanje razpoložljivosti (izbirno)
  Povezano načrtovanje servisov
Več o tem
Brošura - pregled ponudbe Format PDF Size 3 MB

Kaj je sprotno spremljanje?

Danes so vsa tovorna vozila Volvo opremljena z najnaprednejšimi telematskimi in diagnostičnimi sistemi v panogi. To skupaj z najnovejšo tehnologijo povezljivosti omogoča, da družba Volvo Trucks na daljavo sproti spremlja in analizira bistvene podatke o sestavnih delih ter napove, kdaj bo prišlo do okvare. Podatki se pošljejo v mednarodni center za razpoložljivost družbe Volvo Trucks, kjer se obdelajo in analizirajo. Če se sproži opozorilo, se pošlje neposredno domačemu pooblaščenemu servisu ali prek državnega centra za razpoložljivost, da lahko sprejmejo preventivne ukrepe, preden pride do okvare. Trenutno je sprotno spremljanje na večini evropskih trgov vključeno v zlato pogodbo Volvo.

Oglejte si, kako sprotno spremljanje in storitve za zagotavljanje razpoložljivosti ohranjajo voznost vašega tovornega vozila

Zanesite se ne Volvove serviserje

Lahko se zanesete na naše certificirane Volvove serviserje, ki bodo poskrbeli, da bo vaše tovorno vozilo v optimalnem stanju. Imamo znanje, vsa potrebna Volvova orodja ter vse potrebne diagnostične sisteme in podatkovne zbirke, da bo vaš obisk delavnice čim učinkovitejši. In vedno uporabljamo originalne dele Volvo.

Skrb, da je tovorno vozilo v brezhibnem stanju, se izplača

Ohranjanje tovornega vozila v brezhibnem stanju se izplača v mnogih pogledih. Vnaprej načrtovano vzdrževanje z vnaprej znanimi stroški vam prihrani nepredvidene ustavitve tovornega vozila in omogoča boljši nadzor nad poslovanjem – tako prihranite čas in denar pri administraciji. Dobro servisirano tovorno vozilo je tudi zanesljivejše in varčnejše ter ima večjo preostalo vrednost. Vse to vam kot lastniku znižuje skupne stroške in obremenitve, zato se lahko osredotočite na svoje podjetje.

Katera pogodba je prava za vas?

Vaš pooblaščeni serviser Volvo Trucks ima vse odgovore. Oglasite se pri njem ali ga pokličite, da bosta sestavila načrt vzdrževanja.