Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Servisna pogodba skrbi za voznost vašega tovornega vozila

Volvove servisne pogodbe

Volvove servisne pogodbe, ki lahko zajemajo vse od rednega servisiranja do jamstva 100-odstotne razpoložljivosti, skrbijo, da je tovorno vozilo vozno. Z zmanjševanjem tveganj izpadov in zniževanjem skupnih stroškov lastništva pa vam tudi olajšujejo poslovno upravljanje in izboljšujejo bilanco.

Volvo trucks services servicing contracts workshop pit

Sijajna rešitev za podjetje

Vnaprej načrtovano vzdrževanje z vnaprej znanimi stroški vam olajšuje nadzor nad poslovanjem in omogoča boljši pregled – ter tudi prihrani čas in denar pri administraciji. Dobro vzdrževano tovorno vozilo je tudi bolj zanesljivo in porabi manj goriva. Vse to vam kot lastniku znižuje skupne stroške in obremenitve, zato se lahko posvetite razvoju in rasti podjetja.

Volvo trucks services servicing contracts technician front

Sijajna rešitev za tovorno vozilo

Da bo stanje tovornega vozila optimalno in da bo kar najbolj donosno, ga vzdržujejo certificirani Volvovi mehaniki. Na voljo imajo vsa potrebna orodja ter vse potrebne diagnostične sisteme in podatkovne zbirke. Uporabljajo izključno originalne nadomestne dele Volvo. Da bo motnja za vaše poslovanje kar najmanjša, so vedno pripravljeni delati, ko ustreza vam. 

Izberite popolno pogodbo za svoje potrebe

Servisiranje prilagojeno vašim zahtevam

Začnite z načrtom servisiranja

Optimalna razpoložljivost se začne z brezplačnim načrtom servisiranja. Seznanimo se s tovornim vozilom in vašo dejavnostjo ter skupaj določimo pravo raven vzdrževanja. Nato se dogovorimo o načrtu servisiranja, ki vam bo omogočil kar največji izkoristek tovornega vozila.

Katera pogodba je prava za vas?

Vaš pooblaščeni serviser Volvo Trucks ima vse odgovore. Oglasite se pri njem ali ga pokličite, da bosta zastavila načrt servisiranja.