Trucks

Usposabljanje voznikov

Ali želite svoje sposobnosti povzdigniti na novo raven? Naši tečaji usposabljanja so vam lahko v pomoč. Ne glede na to, ali gre za prihranek goriva, povečanje produktivnosti ali sprotno obveščanje o spremembah panoge, vam bomo dali znanje iz resničnega sveta in samozavest, zaradi česar boste še boljši.
 

Učite se od najboljših
 

Med usposabljanjem pri nas se boste o svojem tovornem vozilu učili od tistih, ki ga najbolje poznajo – tistih, ki so ga izdelali. Še več, naši pristni odnosi s prevozniškimi podjetji, organi in panogo logistike zagotavljajo, da boste vedno dobili najnovejše podatke o razvoju panoge in trendih. Prav tako je pomembno dejstvo, da naše inštruktorje ves čas usposabljamo in razvijamo njihove spretnosti – tako da ste lahko prepričani, da so visoko usposobljeni in certificirani. Vse to vam bo pomagalo kar najbolje izkoristiti tovorno vozilo.

Zakaj usposabljanje voznikov pri Volvo Trucks

  • Kar najbolje izkoristite tovorno vozilo
  •  Prihranite gorivo
  • Povišajte produktivnost
  • Povečajte znanje v panogi
  • Izboljšajte varnost voznika

Izboljšajte poslovno bilanco

Najhitreje in najlaže donosnost prevozov izboljšate s spremembo načina vožnje. Z izboljšanjem načina pospeševanja in zaviranja ter z uporabo vseh funkcij tovornega vozila lahko takoj zmanjšate porabo goriva za kar 10 %. Večja varnost in zmanjšanje obrabe vam bodo prihranili še več denarja in časa.

Na naših tečajih vozniki ugotovijo, kako lahko kar najbolje uporabljajo funkcije in storitve tovornega vozila, in izboljšujejo svoja panožna znanja. Njihova vožnja je tako varnejša, spretnejša in varčnejša – kar poveča tudi produktivnost.

Koristno svetovanje

Naši tečaji, ki temeljijo na desetletjih Volvovih raziskav in izkušenj, vodijo pa jih naši inštruktorji-specialisti, združujejo teorijo in praktične inštrukcije. Naša tovorna vozila za usposabljanje so opremljena z najnovejšo opremo za varčevanje z gorivom in varno vožnjo. Vsak tečaj lahko tudi prilagodimo vašim potrebam – oziroma potrebam vašega podjetja.

Koristi od tečaja
 

  • Takoj boste opazili izboljšave pri porabi goriva, varnosti in obrabi vozila
  • Tečaji izpolnjujejo zahteve zakonodaje EU (veljajo za CPC)
  • Inštruktorji so visoko usposobljeni specialisti podjetja Volvo Trucks
  • Tečaje redno posodabljamo, tako da smo ves čas korak pred konkurenco
  • Tečaji temeljijo na desetletjih raziskav in izkušenj

Izbor tečajev

Vodič za voznike Volvo Trucks    

Vse, kar morate vedeti o vašem tovornem vozilu, njegovi edinstveni konfiguraciji in o tem, kako z njim upravljati, najdete v prilagojenem vodiču za voznike. Na voljo je v različnih oblikah: Oglejte si ga v spletu, pridobite aplikacijo, preberite tiskano knjigo ali ga naložite kot datoteko PDF.

Preberite več o vodiču za voznike Volvo Trucks

Prijava na tečaj

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga poiskati pravi tečaj in se prijaviti nanj.