Trucks

Vse, kar potrebujete, na enem mestu

Volvo Connect vam ponuja popoln pregled najpomembnejših informacij za vaše podjetje in takojšen dostop do vrste storitev, vodilnih v panogi, ki so priročno zbrane na enem mestu z eno varno prijavo.

Volvo Connect je sistem za upravljanje voznega parka tovornjakov in vaš prehod do digitalnih storitev Volvo Trucks. Nudi vam dostop do zmogljivih orodij, ki vam omogočajo spremljanje zmogljivosti vozil, načrtovanje vzdrževanja in povečanje produktivnosti – vse na enem mestu. Ne glede na to, ali vozite svoje tovorno vozilo ali upravljate celoten vozni park, portal Volvo Connect zagotavlja storitve in podporo za donosnejše poslovanje. Kjer koli in kadar koli.

 

Spodaj preberite več o storitvah Volvo Connect. Obiščete lahko tudi tržnico Volvo Connect ali se za več informacij obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Še nimate aplikacije Volvo Connect?

 

Glede vpisa se obrnite na pooblaščenega prodajalca.

Vaša razpoložljivost

Ohranite nadzor in uživajte v brezskrbnosti, saj ste lahko prepričani, da so vaša tovorna vozila v dobrem stanju in pripravljena za delo. Volvo Connect vam omogoča dostop do široke ponudbe storitev, s katerimi boste izboljšali svojo razpoložljivost. Pridobite pregled stanja vseh svojih sredstev z opozorili in obvestili. Oglejte si svojo celotno zgodovino servisov in prihajajoče servisne obiske. Preprosto poročajte o težavah, povezanih s sredstvi. In še več.

Vaša produktivnost

Pridobite informacije, ki krepijo vaš položaj in ohranjajo prednost pred konkurenco. Volvo Connect vključuje storitve upravljanja voznega parka, kot je Razporeditev vozil, ki vam omogoča sprotni pregled položaja in stanja vsakega tovornega vozila – tako boste lažje spremljali svoja tovorna vozila in sredstva, povezana s prevozi.

Vaša zmogljivost

Podrobneje si oglejte celotno sliko za učinkovitejše, bolj usklajeno in produktivnejše poslovanje. Volvo Connect omogoča dostop do storitev za povečanje zmogljivosti, kot je Gorivo in okolje, s katero boste lažje spremljali porabo goriva v daljšem obdobju. Voznikom ponuja tudi uporabne nasvete za izboljšanje veščine varčevanja z gorivom.

Podpora celotnemu poslovanju

Volvo Connect je zasnovan, da vas opolnomoči. Omogoča vam dostop do vrhunskih storitev – kjer koli in kadar koli jih potrebujete. Tako preprosto je.

 

Pregleden in intuitiven vmesnik je enostaven za krmarjenje. Takoj po prijavi vam je na voljo pregled informacij in storitev, ki so za vas najpomembnejše. Podrobnejše informacije pa si lahko ogledate le s klikom ali dvema. Portal Volvo Connect je prilagodljiv in nastavljiv po meri, tako da lahko vedno izpolni vaše zahteve in želje. Vse je odvisno od vas.
 

Lahko začnemo?
 

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

To je Volvo Connect

Portal za stranke

Za dostop in izkoristek polnega potenciala storitev, ki jih ponuja Volvo Connect, se preprosto prijavite na portal Volvo Connect. Uporabniki dobijo dostop na podlagi vlog. Ko se prijavite, vam prilagojena nadzorna plošča ponuja popoln pregled informacij in storitev, ki so najpomembnejše za vašo vlogo. Tako imajo koristi vsi – od lastnikov tovornih vozil in upravljavcev voznih parkov do voznikov, dispečerjev in administratorjev.

 

Tržnica

Trgovina z digitalnimi storitvami predstavlja digitalne storitve družbe Volvo Trucks in izbranih partnerjev, do nje pa lahko preprosto dostopate prek tržnice. Tukaj boste lahko naročili in aktivirali storitve iz vse večje ponudbe.

Razvijalski portal

Razvijalski portal pomaga zagotavljati stalno izboljševanje portala Volvo Connect v prihodnosti. Sprejema in omogoča nove, inovativne storitve, ki so jih razvili izbrani strokovni partnerji in drugi.

Razvija se z vami

Razvijajte svoje podjetje z dinamičnim vmesnikom, ki se razvija z vami. Volvo Connect vam zagotavlja pomembne storitve, ki vam pomagajo učinkoviteje voditi in razvijati podjetje. Vendar je to šele začetek. V prihodnosti lahko z veseljem pričakujete nove digitalne storitve, ki bodo vaše podjetje ohranjale v vodilnem položaju.

Povežimo se

Ste pripravljeni začeti uporabljati Volvo Connect? Ali imate vprašanje o storitvi? Pomaga vam lahko pooblaščeni prodajalec.