Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Pametne in prilagodljive rešitve

Pametno razmišljanje

Finančne storitve Volvo

Razumemo vašo dejavnost. Zato so naše finančne rešitve domišljene in prilagodljive. Ohranjajo pa tudi vašo kreditno sposobnost pri banki.

Strokovnjaki za vaš sektor

Poznamo transportni sektor. Razumemo vašo dejavnost. Zato so naše rešitve prilagojene vašim potrebam. Pa naj gre za posamezno tovorno vozilo ali za celoten vozni park. Nova ali rabljena vozila.

Dolgoročna podpora

Naši strokovnjaki za financiranje bodo poiskali rešitev, na katero se boste lahko zanesli. Pomagamo vam v dobrih in tudi v težkih časih.

Ohranite možnosti najema posojil

Volvova rešitev financiranja vam odpre nov finančni vir. Tako lahko ohranite kreditno sposobnost pri svoji banki neokrnjeno. Bančno posojilo lahko uporabite za druge namene.

Volvo FE finance in city

Obrok posojila

Lastništvo od prvega dne

Biti lastnik tovornega vozila. Razpršitev obrokov plačila. Uporaba davčnih olajšav. To pomeni naš kredit. V vaši bilanci sta prikazana tako posojilo kot tovorno vozilo. In kaj je najboljše? Ob izteku pogodbe ostane odplačano tovorno vozilo v vaši lasti.

Volvo FH finance in sunset

Najemna cena

Preprosta pot do lastništva

Želite imeti v lasti tovorno vozilo ter uživati prednosti rednih in predvidljivih obrokov plačila? Prava rešitev je najem-nakup. Tovorno vozilo je prikazano v vaši bilanci. Po zadnjem obroku plačila pa bo tovorno vozilo vaše.    

Volvo FL finance in city

Finančni lizing

Neobvezen nakup

Zmanjšanje davčnih obveznosti: tovorno vozilo je prikazano v vaši bilanci. Ob izteku pogodbe imate na izbiro dve možnosti: vrniti tovorno vozilo ali ga odkupiti.

Volvo FMX finance gravel pit

Finančni lizing

Davčno učinkovito financiranje

Davčne olajšave na podlagi nakupa niso spodbudne? Finančni lizing vam omogoča uživati davčne olajšave prej. Ob izteku pogodbe imate na izbiro dve možnosti. Lahko podaljšate lizing ob minimalni pristojbini. Lahko pa se odločite za unovčenje odprodajne vrednosti vozila.

Volvo FH 16 finance on road

Operativni lizing

Popolna prilagodljivost

Rešitev z najemom, ki vam pušča odprte vse možnosti. Ob izteku pogodbe lahko tovorno vozilo, lahko ga odkupite od nas ali pa lizing podaljšate.

Volvo FM finance in city

Pogodbeni najem

Rešitev, ki vas reši vseh skrbi

Nikakršnih amortizacijskih tveganj. Nikakršnih tveganj glede odprodaje. Nikakršnih glavobolov. Kajti tovorno vozilo imate v najemu. Mesečni obroki plačila se knjižijo kot stroški. Ob izteku pogodbe nam tovorno vozilo preprosto vrnete. Mi poskrbimo za vse drugo.

Volvo FH finance countryside

Pogodbeni najem

Rešitev, ki vas reši vseh skrbi

Nikakršnih amortizacijskih tveganj. Nikakršnih tveganj glede odprodaje. Nikakršnih glavobolov. Kajti tovorno vozilo imate v najemu. Pogodba zajema tudi zavarovanje, popravila in vzdrževanje, zato ste rešeni vseh skrbi. Vse to za en fiksni mesečni obrok, ki ga knjižite kot strošek. Ob izteku pogodbe nam tovorno vozilo preprosto vrnete. Mi poskrbimo za vse drugo.

Finančne storitve Volvo ne vključujejo davčnih ali računovodskih nasvetov.
Stranke naj se glede tega obrnejo na svoje davčne ali računovodske svetovalce.

Volvo FH finance on bridge

Želite izvedeti več?

Naši finančni strokovnjaki vam bodo pomagali z rešitvijo po vaši meri.
Pokličite ali obiščite ga – našel bo pravi paket za vas.