Trucks

Financiranje

Pomembno je, da imate pravega finančnega partnerja za tovorna vozila. Takega, ki razume, kako poslujete, in je z vami v dobrih in zahtevnih časih. Tu je pet razlogov, zakaj so finančne storitve Volvo idealen partner pri nakupu vašega tovornega vozila.

Hitra in enostavna uporaba
 

Finančne storitve Volvo so že več kot 20 let ponudnik finančnih storitev za skupino Volvo. Z nami je preprosto poslovati, poznate nas od svojega lokalnega pooblaščenega prodajalca in ko potrebujete pomoč, delujemo hitro.

Ena velikost ne ustreza vsem
 

Tako kot je edinstven vsakdo od nas, je edinstveno tudi vaše podjetje. Pri Finančnih storitvah Volvo se tega zavedamo. Želite plačila prilagoditi denarnemu toku? Želite opraviti večji polog, da bodo mesečni računi manjši? Tu smo, da vam pomagamo. Ko vas spoznamo ter razumemo vaše podjetje in načrt njegovega razvoja, vam lahko ponudimo popolnoma prilagojeno rešitev. Rešitev, ki izpolnjuje vaše trenutne zahteve in je dovolj prilagodljiva, da vas ne bo skrbelo za prihodnost.

Vaš partner, ki ga potrebujete
 

Finančne storitve Volvo uresničijo vse želje, ne glede na to, ali želite eno tovorno vozilo ali celoten vozni park, ne glede na to, ali je novo ali rabljeno. Poleg vozila pa lahko vam in vašim strankam zagotovimo tudi vse dele in servisne pogodbe ter zavarovanje, ki vas ščiti. Vse te prednosti so na voljo pri vašem lokalnem pooblaščenem prodajalcu Volvo Trucks.

Vam ob strani na vsakem koraku k cilju
 

Ali ne bi bilo lepo, če bi bilo poslovanje vedno dobro? Žal ima poslovni cikel vzpone in padce, pri poslovanju pa lahko naletite tudi na druge ovire. To razumemo in vam stojimo ob strani v dobrih in zahtevnih časih. Če se vam kaj zgodi, potrebujete podporo in prilagodljivost partnerja – in to lahko pričakujete od nas.

Drugi vir financiranja
 

Vaša možnost najema posojil pri banki se najbolje uporablja kot varnostna rezerva denarnega toka za vaše dnevne dejavnosti – ne pa za nakup tovornih vozil in podpornih storitev. Zato je veliko boljši način za financiranje nakupa tovornega vozila dodatna možnost najema posojil pri finančnih storitvah Volvo.

Obročno odplačevanje

Lastništvo od prvega dne

Postanite lastnik tovornega vozila. Poskrbite, da bodo plačila ostala obvladljiva. Uporabite davčne olajšave. Vse to nudi naše obročno odplačevanje. V vaši bilanci sta prikazana tako posojilo kot tovorno vozilo. In kaj je najboljše? Ob izteku pogodbe ostane odplačano tovorno vozilo v vaši lasti.

Najemna cena

Preprosta pot do lastništva

Ali želite imeti v lasti tovorno vozilo ter uživati v prednostih rednih in predvidljivih obrokov plačila? Prava rešitev je najem-nakup. Tovorno vozilo je prikazano v vaši bilanci. Po zadnjem obroku plačila pa bo tovorno vozilo vaše.

Finančni lizing

Neobvezen nakup

Zmanjšanje davčnih obveznosti: tovorno vozilo je prikazano v vaši bilanci. Ob izteku pogodbe imate na izbiro dve možnosti: vrniti tovorno vozilo ali ga odkupiti.

Finančni lizing

Davčno učinkovito financiranje

Ali se vam zdi, da davčne olajšave na podlagi nakupa niso spodbudne? Finančni lizing vam omogoča uživati davčne olajšave prej. Ob izteku pogodbe imate na izbiro dve možnosti: podaljšajte lizing ob minimalni pristojbini ali pa unovčite odprodajno vrednost vozila.

Operativni lizing

Popolna prilagodljivost

Rešitev z najemom, ki vam pušča odprte vse možnosti. Ob izteku pogodbe lahko tovorno vozilo, lahko ga odkupite od nas ali pa lizing podaljšate.

Operativni lizing

Popolna prilagodljivost

Rešitev z najemom, ki vam pušča odprte vse možnosti. Ob izteku pogodbe lahko tovorno vozilo, lahko ga odkupite od nas ali pa lizing podaljšate. Pogodba zajema tudi zavarovanje, popravila in vzdrževanje, zato ste rešeni vseh skrbi.

Operativni lizing

Rešitev, ki vas reši vseh skrbi

Nikakršnih amortizacijskih tveganj. Nikakršnih tveganj glede odprodaje. Nikakršnih glavobolov. Kajti tovorno vozilo imate v najemu. Mesečni obroki plačila se knjižijo kot stroški. Ob izteku pogodbe nam tovorno vozilo preprosto vrnete. Mi poskrbimo za vse drugo.

Pogodbeni najem

Rešitev, ki vas reši vseh skrbi

Nikakršnih amortizacijskih tveganj. Nikakršnih tveganj glede odprodaje. Nikakršnih glavobolov. Kajti tovorno vozilo imate v najemu. Pogodba zajema tudi zavarovanje, popravila in vzdrževanje, zato ste rešeni vseh skrbi. Vse to za en fiksni mesečni obrok. Ob izteku pogodbe nam tovorno vozilo preprosto vrnete. Mi poskrbimo za vse drugo.

Finančne storitve Volvo ne vključujejo davčnih ali računovodskih nasvetov. Stranke naj se glede tega obrnejo na svoje davčne ali računovodske svetovalce.

Želite izvedeti več?

Naši finančni strokovnjaki vam bodo pomagali z rešitvijo po vaši meri.
Pokličite ali obiščite ga – našel bo pravi paket za vas.