Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Sestavljen posebej za vaše tovorno vozilo in vaše podjetje

Načrtovanje servisiranja Volvo

Okvare in nujna popravila pomenijo manjšo razpoložljivost in izpad dohodka. Proaktivno servisiranje in preventivno vzdrževanje pomenita prihranke. Zato se načrtovanje izplača. Še lepše pa je, da ga za vas opravimo mi. Volvov načrt servisiranja je sestavljen posebej za vaše tovorno vozilo in vaše podjetje. Vaši obiski na servisu so načrtovani, izpadov je kolikor mogoče malo, razpoložljivost vozila je optimalna. Načrtovanje je popolnoma brezplačno.

Volvo trucks services servicing planning man black shirt

Prilagojeno tovornemu vozilu

Neugodni vozni pogoji pomenijo večjo obrabo in več poškodb. Manj prevoženih kilometrov zahteva manj vzdrževanja. Zato velja: kar je primerno za eno tovorno vozilo, ni nujno primerno za drugo. Po pregledu vaših potreb, rabe tovornega vozila in dejavnosti sestavimo individualen program vzdrževanja, ki vašemu tovornemu vozilu zagotovi natanko tako vzdrževanje, kakršnega potrebuje – ne preveč in ne premalo.

Načrtovanje servisiranja – kako ga izvajamo

1. korak: Vnesemo podatke

Brezplačni sestanek se začne z vnosom natančnih tehničnih podatkov tovornega vozila, podatkov o rabi in letnih kilometrih – ter tudi podatkov o vaši dejavnosti – v naš sistem. 

2. korak: Določimo
Po preverjanju, kako bi lahko različni servisni intervali vplivali na razpoložljivost tovornega vozila, določimo idealno raven vzdrževanja.

3. korak: Sestavimo načrt
Z vašimi podatki sestavimo individualen načrt servisiranja, ki določa, kdaj mora vaše tovorno vozilo na servis in kaj je treba tam preveriti. Zato vedno veste, kaj vas čaka.

4. korak: Servisiramo

Ko se približuje predvideni datum obiska na servisu, vas vnaprej pokličemo, da laže načrtujete rabo svojih vozil. 

5. korak: Izpopolnjujemo
Ob vsakem vašem obisku na servisu pregledamo potrebe in optimiziramo načrt, tako da lahko tovorno vozilo oziroma vozni park kar najbolje izkoristite.

Načrtujmo skupaj

Vaš pooblaščeni serviser Volvo Trucks vam brezplačno sestavi načrt servisiranja – in odgovori na vsa vprašanja v zvezi s servisiranjem.