Trucks

Načrtovanje servisiranja Volvo

Okvare in nujna popravila pomenijo manjšo razpoložljivost in izpad dohodka. Proaktivno servisiranje in preventivno vzdrževanje pomenita prihranke. Zato se načrtovanje izplača. Za vas to opravimo mi. Volvov načrt servisiranja je sestavljen posebej za vaš tovornjak in vaše podjetje. Vaši obiski na servisu so načrtovani, izpadov je čim manj, razpoložljivost vozila pa je optimalna. Načrtovanje je popolnoma brezplačno.

Prilagojeno tovornemu vozilu

Neugodni vozni pogoji pomenijo večjo obrabo in več poškodb. Manj prevoženih kilometrov pomeni manj vzdrževanja. Zato velja: kar je primerno za en tovornjak, ni nujno primerno za drugega. S povezanim načrtovanjem servisov prek vgrajene povezljivosti vašega tovornega vozila prepoznamo njegove edinstvene potrebe po vzdrževanju. Nato si proaktivno prizadevamo za optimizacijo vašega programa servisiranja. Tako vašemu tovornemu vozilu zagotovimo natanko takšno servisiranje, kot ga potrebuje – ne preveč in ne premalo.

Pogodba Razpoložljivost
 

Pogodba Razpoložljivost Volvo je načrt servisiranja za resnični svet. Vključuje povezano načrtovanje servisov, ki prek vgrajene povezljivosti vašega tovornega vozila omogoča preverjanje obrabe nekaterih sestavnih delov na daljavo. Nato vas proaktivno spremljamo in na podlagi podatkov vašega tovornega vozila optimiziramo vaš program vzdrževanja. To pomeni, da lahko obiske delavnic načrtujete glede na dejansko uporabo in stanje tovornega vozila. S tem tudi zagotovimo, da so sami obiski učinkovitejši in da so deli vedno na voljo. Vse to prispeva k temu, da je vaše tovorno vozilo ves čas vozno in pripravljeno za delo.

Načrtovanje servisiranja – kako ga izvajamo

1. korak: Vnesemo podatke

Brezplačni sestanek se začne z vnosom natančnih tehničnih podatkov tovornega vozila, podatkov o rabi in letnih kilometrih – ter tudi podatkov o vaši dejavnosti – v naš sistem. 

2. korak: Določimo
Po preverjanju, kako bi lahko različni servisni intervali vplivali na razpoložljivost tovornega vozila, določimo idealno raven vzdrževanja.

3. korak: Sestavimo načrt
Z vašimi podatki sestavimo individualen načrt servisiranja, ki določa, kdaj mora vaše tovorno vozilo na servis in kaj je treba tam preveriti. Zato vedno veste, kaj vas čaka.

4. korak: Servis opravimo
prek povezanega načrtovanja servisov ter na daljavo preverimo dejansko uporabo in potrebe po servisiranju vašega tovornega vozila. Nato vas proaktivno spremljamo in se za servis tovornega vozila dogovorimo že precej vnaprej.

5. korak: Izpopolnjujemo
Ob vsakem vašem obisku na servisu pregledamo potrebe in optimiziramo načrt, tako da lahko tovorno vozilo oziroma vozni park kar najbolje izkoristite.

Načrtujmo skupaj

Vaš pooblaščeni serviser Volvo Trucks vam brezplačno sestavi načrt servisiranja – in odgovori na vsa vprašanja v zvezi s servisiranjem.