Trucks

Nadgradnje programske opreme

Povečajte moč, učinkovitost in zmogljivost svojega tovornega vozila. Naše nadgradnje programske opreme zagotavljajo zmanjšanje emisij in prihranek goriva ter izboljšano povezljivost, da izkoristijo polni potencial vašega tovornega vozila. 

Prenos programske opreme na daljavo

Izboljšana povezljivost olajša nalaganje programske opreme na daljavo, kar zmanjšuje potrebo, da tovorna vozila obiščejo servisne delavnice. Nova programska oprema se naloži in shrani v tovorno vozilo, dokler voznik ne najde primernega časa za namestitev. Izbrane dodatne funkcije Volvove programske opreme lahko prenesete na daljavo ter opravite preproste in koristne nadgradnje. 

Nadgradnje programske opreme

Nadgradite svoj sistem I-Shift
 

Bolj gladko prestavljanje. Manjši vzdrževalni stroški. Varčnejša poraba goriva. Večja produktivnost. V zadnjih letih je Volvo I-Shift postal merilo za samodejni menjalnik v panogi.

Programsko opremo za I-Shift je mogoče nadgraditi tako, da ustreza vašim prevoznim potrebam. Oglejte si različne možnosti, s katerimi bo vaše prevozniško podjetje še učinkovitejše.

Pametni pogonski sklop je zdaj še pametnejši
 

Ko smo proizvedli vaše tovorno vozilo, smo programsko opremo za I-Shift optimizirali za posebno prevozniško dejavnost. Se je vaša dejavnost od takrat spremenila? Ali pa ste morda našli rabljeno tovorno vozilo, ki je popolno za vašo dejavnost, vendar programska oprema za I-Shift ni primerna zanjo?

Bodite brez skrbi. Programsko opremo za I-Shift lahko preprosto nadgradimo po vaši meri. Z nadgradnjo boste povečali produktivnost, privarčevali gorivo in zmanjšali obrabo pogonskih delov.

Kako poteka nadgradnja?
 

Če želite optimizirati I-Shift, zadošča že obisk pri pooblaščenem prodajalcu Volvo. Tam programsko opremo za I-Shift nadgradimo po meri vaše prevozniške dejavnosti. Programska oprema je usklajena z vrednostmi izpušnih plinov homologiranega motorja in z različico vaše strojne opreme za I-Shift.
 

Nekaj prednosti, ki jih prinaša nadgradnja:

  • Izboljšano delovanje in zmogljivost
  • Manjša poraba goriva
  • Udobnejša vožnja
  • Manjša obraba pogonskih delov

Katero programsko opremo izbrati?

Kateri programski paket je primeren za vašo prevozniško dejavnost? Oglejte si pregled razpoložljivih paketov. Za prejšnje različice I-Shifta so nekateri programski paketi združeni.

Za učinkovito delo

Prebijanje skozi mestni promet vam lahko olajša I-Shift – naš inteligentni sistem prestavljanja. Hitro, gladko in tiho delovanje, užitek v vožnji – I-Shift optimizira vsako menjavo prestave, s čimer prispeva h gospodarnejši vožnji in večji produktivnosti voznika.

Obrnite se na nas

Obrnite se na pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks ter si oglejte vse tehnične podatke in podrobnosti ponudbe.