Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Storitev upravljanja pnevmatik

S pnevmatikami povečajte razpoložljivost 

Storitev upravljanja pnevmatik

Storitev upravljanja pnevmatik omogoča najboljši izkoristek pnevmatik, da ste lahko kar največ časa na cesti. Z naprednim sprotnim nadziranjem predvideva in preprečuje nesreče zaradi pnevmatik. Servisno osebje z najsodobnejšim servisnim postopkom poskrbi za brezhibno stanje tovornega vozila in pnevmatik ter zmanjša čas vozila v delavnici. Ta servis poskrbi še za najboljše gospodarjenje s pnevmatikami.

Sprotno nadziranje pnevmatik

Tehnologija, ki temelji na povezljivosti, omogoča stalen nadzor nad pnevmatikami tovornega in priklopnega vozila. Tipala v kolesih neprekinjeno nadzirajo tlak in temperaturo ter pošiljajo podatke v kabino in centralo.

Servis z enim postankom

Servis z enim postankom omogoča celovit pregled tovornega vozila in pnevmatik s hitrim potekom. Zagotavlja zelo kakovostno vzdrževanje ter zmanjša čas vozila v delavnici in število potrebnih obiskov.

Sedemsekundna meritev globine profila

Z edinstveno lasersko tehnologijo je mogoče hitro izmeriti točno globino profila na vseh štirih pnevmatikah. Tehnologija izmeri vse štiri pnevmatike v pičlih sedmih sekundah in zagotavlja meritev s točnostjo na desetinko milimetra.

Pomoč pri izbiri pnevmatik

Skladno s tovornim vozilom in namenom uporabe vam pomagamo izbrati pnevmatike, ki optimizirajo gospodarjenje s pnevmatikami in zmanjšajo porabo goriva. Pri nas lahko hranite pnevmatike ter prihranite čas in prostor.

Pomoč pri izbiri pnevmatik

Prihranite čas, pnevmatike in denar

Service procedure

Vzdrževanje, ki vam prihrani čas

S potekom vseh vzdrževalnih del na enem mestu prihranite dragocen čas, saj vam delavnice ni treba obiskati večkrat. Čas vam prihrani tudi učinkovit in najsodobnejši servisni postopek.

Truck service

Brezhibno tovorno vozilo

S kakovostnim vzdrževanjem ohranimo delovanje in vrednost tovornega vozila. Razpoložljivost vozila je večja in njegova uporaba je varnejša.

Secured functionality

Manjši stroški za pnevmatike in gorivo

S pravimi pnevmatikami in preventivnim vzdrževanjem, ki zajema tudi nastavitev geometrije koles, zmanjšate porabo goriva in podaljšate dobo uporabe pnevmatik.

Driver

Priročna rešitev z manj administracije

Obiskati morate samo eno delavnico, poklicati samo eno telefonsko številko in plačati samo en račun, zato je vzdrževanje preprostejše in učinkovitejše.

Optimised uptime

Manjša verjetnost neprijetnih presenečenj

S preventivnim vzdrževanjem preprečimo, da bi se nevarnosti razvile v težave. Zmanjša se nevarnost izpadov delovanja, popravil in nepričakovanih stroškov.

Cost control

Boljše obvladovanje stroškov

Obratovalne stroške boste lažje predvideli. Vi plačate fiksno ceno na kilometer in mi s preventivnim vzdrževanjem zmanjšamo verjetnost nepričakovanih popravil.

Tyre Gold Contract

Zlata pogodba za pnevmatike

To vse je zajeto v zlati pogodbi za pnevmatike: zanesljivo sprotno nadziranje pnevmatik, učinkovit potek servisa z enim postankom in pomoč pri izbiri pnevmatik. Po fiksni ceni na kilometer imate zagotovljeno obvladovanje stroškov in manj administracije.

Genuine Volvo Service

Originalni servis Volvo

Vaše tovorno vozilo vzdržuje najbolj usposobljeno servisno osebje v najsodobnejši delavnici ter z najustreznejšim orodjem in deli.

Preberite več o storitvi upravljanja pnevmatik