Trucks

Storitev upravljanja pnevmatik

Storitev upravljanja pnevmatik

Zagotovite si največji izkoristek pnevmatik in kar največ časa na cesti. Volvova storitev upravljanja pnevmatik vključuje napreden sistem opozoril glede pnevmatik, s katerim lažje predvidite nesreče, povezane s pnevmatikami, in se jim izognete. Servis z enim postankom poskrbi za brezhibno stanje tovornega vozila in pnevmatik ter zmanjša čas vozila v delavnici. Naša namenska podpora bo poskrbela za optimalno gospodarjenje s pnevmatikami.

Sistem opozoril glede pnevmatik

Tehnologija, ki temelji na povezljivosti, omogoča stalen nadzor nad pnevmatikami tovornega in priklopnega vozila. Tipala v kolesih neprekinjeno beležijo tlak in temperaturo ter pošiljajo podatke v kabino in centralo.

Servis z enim postankom

Servis z enim postankom omogoča hiter in celovit pregled tovornega vozila in pnevmatik. Zagotavlja zelo kakovostno vzdrževanje ter zmanjša čas vozila v delavnici in število potrebnih obiskov.

Sedemsekundna meritev globine profila

Z edinstveno lasersko tehnologijo je mogoče hitro izmeriti točno globino profila na vseh štirih pnevmatikah. Tehnologija izmeri vse štiri pnevmatike v pičlih sedmih sekundah in zagotavlja meritev s točnostjo na desetinko milimetra.

Celovit pregled tovornega vozila in pnevmatik

Pomoč pri izbiri pnevmatik

Skladno s tovornim vozilom in namenom uporabe vam pomagamo izbrati pnevmatike, ki optimizirajo gospodarjenje s pnevmatikami in zmanjšajo porabo goriva. Pri nas lahko hranite pnevmatike tako pozimi kot tudi poleti ter s tem prihranite čas in prostor.

Izpolnjene so zahteve za prevoze ADR

Če prevažate nevarno blago, ste lahko prepričani, da je naš sistem opozoril glede pnevmatik prejel potrdilo ATEX in izpolnjuje zahteve za prevoze ADR. S tem zagotavljamo še dodatno varnost in skrb za okolje znotraj transportnega sektorja.

Prihranite čas, pnevmatike in denar

Vzdrževanje, ki vam prihrani čas

S potekom vseh vzdrževalnih del na enem mestu prihranite dragocen čas, saj vam delavnice ni treba obiskati večkrat. Čas vam prihrani tudi učinkovit in najsodobnejši servisni postopek.

Brezhibno tovorno vozilo

S kakovostnim vzdrževanjem ohranimo delovanje in vrednost tovornega vozila. Razpoložljivost vozila je večja in njegova uporaba je varnejša.

Manjši stroški za pnevmatike in gorivo

S pravimi pnevmatikami in preventivnim vzdrževanjem, ki zajema tudi nastavitev geometrije koles, zmanjšate porabo goriva in podaljšate dobo uporabe pnevmatik.

Priročna rešitev z manj administracije

Obiskati morate samo eno delavnico, poklicati samo eno telefonsko številko in plačati samo en račun, zato je vzdrževanje preprostejše in učinkovitejše.

Manjša verjetnost neprijetnih presenečenj

S preventivnim vzdrževanjem preprečimo, da bi se nevarnosti razvile v težave. Zmanjša se nevarnost izpadov delovanja, popravil in nepričakovanih stroškov.

Boljše obvladovanje stroškov

Obratovalne stroške boste lažje predvideli. Vi plačate fiksno ceno na kilometer in mi s preventivnim vzdrževanjem zmanjšamo verjetnost nepričakovanih popravil.

Originalni servis Volvo

Originalni servis Volvo

Vaše tovorno vozilo vzdržuje najbolj usposobljeno servisno osebje v najsodobnejši delavnici ter z najustreznejšim orodjem in deli.

Preberite več o storitvi upravljanja pnevmatik