Trucks

Aplikacija My Truck

Aplikacija My Truck zagotavlja oddaljeni dostop do vašega tovornega vozila Volvo.

Dobrodošli v novi kabini
 

Z aplikacijo My Truck je vaš Volvo ves čas oddaljeno dosegljiv. Tako lahko povsod preverite armaturno ploščo, nastavite želeno klimo v kabini, preverite stanje vratnih ključavnic in ukrepate v zvezi z alarmi. Aplikacija je na voljo za tovorna vozila Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM in Volvo FMX. To je nedvomno najpreprostejši način za izboljšanje vsakdanjih opravil.

Prednosti aplikacije My Truck

Lažje načrtovanje
 

Preverite lahko količino goriva, olja, hladilne tekočine in drugih tekočin, pa tudi stanje akumulatorjev in luči. Tovorno vozilo je tako bolje pripravljeno na vožnjo vi pa lažje načrtujete vsakodnevna opravila.

Boljše udobje
 

Nastavite in načrtujete lahko delovanje parkirnega grelnega in hladilnega sistem kabine, tako pa boste poskrbeli za pravšnjo temperaturo za udobno vožnjo.

Izboljšana varnost
 

Preverite lahko stanje vratnih ključavnic in ste obveščeni o vsakem sproženju alarma. To izboljša varnost tovornega vozila in vi ste takoj obveščeni.

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga.

Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.