Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
My Truck

Dobrodošli v novi kabini

Z aplikacijo My Truck je vaš Volvo ves čas oddaljeno dosegljiv.

Dobrodošli v novi kabini

Z aplikacijo My Truck je vaš Volvo ves čas oddaljeno dosegljiv. Tako lahko povsod preverite armaturno ploščo, nastavite želeno klimo v kabini, preverite stanje vratnih ključavnic in ukrepate v zvezi z alarmi. Aplikacija je na voljo za tovorna vozila Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM in Volvo FMX. To je nedvomno najlažji način za izboljšanje vsakodnevnih opravil.

Dobrodošli v novi kabini

Trije razlogi za aplikacijo My Truck

Lažje načrtovanje

Preverite lahko količino goriva, olja, hladilne tekočine in drugih tekočin, pa tudi stanje akumulatorjev in luči. Tovorno vozilo je tako bolje pripravljeno na vožnjo in vi lažje načrtujete vsakodnevna opravila.

Boljše udobje

Nastavite in načrtujete lahko parkirni grelni in hladilni sistem kabine. Tako boste vedno imeli pravšnjo temperaturo za prijetno in udobno vožnjo.

Izboljšana varnost

Preverite lahko stanje vratnih ključavnic in ste obveščeni o vsakem sproženju alarma. To izboljša varnost tovornega vozila in vi ste takoj obveščeni.

My Truck

Oglejte si predstavitev aplikacije My Truck in jo nato prenesite

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga.

Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.