Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Hiša Volvo Connect

Dobrodošli doma

Volvo Connect 

Poenostavitev vsakodnevnih dejavnosti

Ne glede na to, ali vozite svoje tovorno vozilo ali upravljate vozni park vozil, lahko odslej ključne vidike poslovanja povežete kot še nikoli doslej. Na enem mestu. Z eno prijavo in enim pogledom. Volvo Connect je nov vmesnik za vaše digitalne storitve. Predstavljajte si ga kot svoj digitalni dom za donosnejše poslovanje.

Delo s prenosnim računalnikom na portalu Volvo Connect

Vse, kar je pomembno – z enim pogledom

Vaša tovorna vozila, dejavnosti in celo vpogledi – vse v enem digitalnem vmesniku. Portal Volvo Connect vam s povezovanjem vašega poslovanja prihrani čas, olajša delo in zagotavlja jasnejše razumevanje pomembnih stvari. Pomaga vam, da se lahko pripravite, načrtujete in se nenehno izboljšujete. Tako lahko razpoložljivost, učinkovitost in produktivnost tovornih vozil dvignete na višjo raven.

Assets image Volvo Connect

Skrbi za vašo zbirko

Prevzemite nadzor in bodite brez skrbi, saj ste lahko prepričani, da so vaša tovorna vozila v brezhibnem stanju in pripravljena za delo.

Activities image Volvo Connect

Izpopolnjuje vaše poteze

Pridobite informacije, ki bodo okrepile vaš položaj in vam pomagale poslovanje ohranjati v ospredju.

Insights image Volvo Connect

Več znanja. Večja učinkovitost

Podrobneje si oglejte celotno sliko za bolj tekoče, usklajeno in produktivnejše poslovanje.

Podpora celotnemu poslovanju

Z našimi najsodobnejšimi digitalnimi orodji odkrijte svet storitev in funkcij. Oglejte si, kaj trenutno ponujamo. In to je šele začetek.

Layers Volvo Connect

Zasnovan za poenostavitev

Volvo Connect je čist in intuitiven, kar omogoča preprosto krmarjenje. Takoj ko se prijavite, pridobite pregled najpomembnejših informacij in storitev. Volvo Connect omogoča preprost dostop in uporabo z vrsto pametnih naprav in velikosti zaslonov.

 

Plasti funkcij

Dodajanje podatkov in funkcij v plasteh olajša sprejemanje odločitev in izboljša učinkovitost.

Marketplace Volvo Connect

Vaša tržnica

Tržnica, do katere lahko preprosto dostopate na nadzorni plošči Volvo Connect, predstavlja digitalne storitve družbe Volvo Trucks in izbranih partnerjev. Tukaj boste lahko naročili in aktivirali storitve iz vse večje ponudbe.

 

Razvijalski portal

Razvijalski portal pomaga zagotavljati stalno izboljševanje portala Volvo Connect v prihodnosti. Sprejema in omogoča nove, inovativne storitve, ki so jih razvili izbrani strokovni partnerji in drugi.

Devices Volvo Connect

Preprost začetek

Volvo Connect je na voljo brezplačno. Vendar je pomembno, kakšne podatke vnesete in kako ga uporabljate. Naročite se na storitve, ki jih želite in ki dodajo vašemu poslovanju vrednost. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Volvo.

 

Tudi za mešane vozne parke

Volvo Connect omogoča tudi integracijo podatkov iz zunanjih sistemov in uporabo podatkov iz vozil – ne glede na znamko.

Man beside truck Volvo Connect

Razvija se z vami

Razvijajte svoje podjetje z dinamičnim vmesnikom, ki se razvija z vami. Volvo Connect vam zagotavlja pomembne storitve, ki vam pomagajo učinkoviteje voditi in razvijati podjetje. Vendar je to šele začetek. V prihodnosti lahko z veseljem pričakujete nove digitalne storitve, ki bodo vaše podjetje ohranjale v vodilnem položaju.

TUKAJ SMO ZA VAS

Najboljši način za spoznavanje vseh funkcij portala Volvo Connect je ta, da ga sami preizkusite. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca.