Trucks

Dobrodošli doma

Volvo Connect 

Poenostavitev vsakodnevnih dejavnosti
 

Ne glede na to, ali vozite svoje tovorno vozilo ali upravljate vozni park vozil, lahko odslej ključne vidike poslovanja povežete na popolnoma nove načine. Na enem mestu, z eno prijavo in enim pogledom. Volvo Connect je vmesnik za vaše digitalne storitve. Predstavljajte si ga kot svoj digitalni dom za donosnejše poslovanje.

Vaša razpoložljivost

Prevzemite nadzor in bodite brez skrbi, saj ste lahko prepričani, da so vaša tovorna vozila v brezhibnem stanju in pripravljena za delo. Volvo Connect vam omogoča dostop do široke ponudbe storitev, s katerimi boste izboljšali svojo razpoložljivost. Na primer: Pridobite pregled stanja vseh svojih sredstev, vključno z opozorili in obvestili. Oglejte si vse načrtovane in rezervirane servisne obiske. Preprosto poročajte o težavah, povezanih s sredstvi. In še več.

Vaša produktivnost

Pridobite informacije, ki bodo okrepile vaš položaj in vam pomagale poslovanje ohranjati v ospredju. Volvo Connect vključuje storitve upravljanja voznega parka, kot je Dynafleet – Položaj vozila, ki vam omogoča sprotni pregled položaja in stanja vsakega tovornega vozila – tako boste lažje spremljali svoja tovorna vozila in sredstva, povezana s prevozi.

Vaša zmogljivost

Podrobneje si oglejte celotno sliko za bolj tekoče, usklajeno in produktivnejše poslovanje. Volvo Connect omogoča dostop do storitev za povečanje zmogljivosti, kot je Dynafleet – Gorivo in okolje, s katero boste lažje spremljali porabo goriva v daljšem obdobju – vozniki pa bodo lahko izboljšali svoje veščine varčevanja z gorivom.

Vse, kar je pomembno – z enim pogledom
 

Vaša tovorna vozila, dejavnosti in celo vpogledi – vse v enem digitalnem vmesniku. Portal Volvo Connect vam s povezovanjem vašega poslovanja prihrani čas, olajša delo in zagotavlja jasnejše razumevanje pomembnih stvari. Pomaga vam, da se lahko pripravite, načrtujete in se nenehno izboljšujete. Tako lahko razpoložljivost, učinkovitost in produktivnost tovornih vozil dvignete na višjo raven.

Podpora celotnemu poslovanju
 

Volvo Connect je zasnovan, da vas opolnomoči. Omogoča vam dostop do vrhunskih storitev – kjer koli in kadar koli jih potrebujete. Tako preprosto je.
 

Pregleden in intuitiven vmesnik je enostaven za krmarjenje. Takoj po prijavi vam je na voljo pregled informacij in storitev, ki so za vas najpomembnejše. Podrobnejše informacije pa si lahko ogledate le s klikom ali dvema. Portal Volvo Connect je prilagodljiv in nastavljiv po meri, tako da lahko vedno izpolni vaše zahteve in želje. Vse je odvisno od vas.

To je Volvo Connect

Portal za stranke

Volvo Connect si predstavljajte kot središče za nadzor svoje organizacije. Portal za stranke je delovni prostor, kjer lahko izkusite ves potencial svojih storitev. Uporabniki dobijo dostop na podlagi vlog, tako da lahko izkoristijo ugodnosti vsi – od lastnikov tovornih vozil do upravljavcev voznih parkov, voznikov, dispečerjev in referentov. Prilagojena nadzorna plošča ponuja pregled informacij in storitev, ki so najpomembnejše za vsakega posameznika. Vsakdan je preprostejši, pametnejši in poteka nemoteno – za vse.

Aplikacija Volvo Connect

Moč portala Volvo Connect je v vaših rokah. Dostopajte do zmogljivih analitičnih orodij, informacij o sredstvih in časih voznikov, upravljajte več voznih parkov in pošiljajte neposredna sporočila – vse to je na voljo na eni intuitivni nadzorni plošči, ki je preprosta za uporabo.

Tržnica

Trgovina z digitalnimi storitvami predstavlja digitalne storitve družbe Volvo Trucks in izbranih partnerjev, do nje pa lahko preprosto dostopate prek tržnice. Tukaj boste lahko naročili in aktivirali storitve iz vse večje ponudbe.

Razvijalski portal

Razvijalski portal pomaga zagotavljati stalno izboljševanje portala Volvo Connect v prihodnosti. Sprejema in omogoča nove, inovativne storitve, ki so jih razvili izbrani strokovni partnerji in drugi.

Tukaj smo za vas

Najboljši način za spoznavanje vseh funkcij portala Volvo Connect je ta, da ga preizkusite kar sami. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca.