Trucks

Servis priklopnika

Če izberete servis priklopnika, se vzdrževanje priklopnika izvaja hkrati z vzdrževanjem tovornega vozila. Priročno in učinkovito. S celovitim in proaktivnim servisom poskrbite za dobro stanje vozila, prihranite stroške in podaljšate čas na cesti.

Z enim postankom poskrbite za vzdrževanje celotnega vozila

Visoka kakovost vzdrževanja

V delavnici uporabljamo originalne dele, ki jih vgrajujejo serviserji s strokovnim znanjem o tovornih vozilih Volvo in vašem priklopniku.

Boljše obvladovanje stroškov

Obratovalne stroške boste lažje predvideli. Vi plačate fiksno ceno na kilometer in mi s preventivnim vzdrževanjem zmanjšamo verjetnost nepričakovanih popravil.

Priročna rešitev z manj administracije

Obiskati morate samo eno delavnico, poklicati samo eno telefonsko številko in plačati samo en račun, zato je vzdrževanje preprostejše in učinkovitejše.

Manj časa v delavnici

S sočasnim vzdrževanjem tovornega in priklopnega vozila v isti delavnici prihranite dragocen čas. Čas vam prihrani tudi učinkovit in najsodobnejši servisni postopek.

Manjša verjetnost neprijetnih presenečenj

S preventivnim vzdrževanjem preprečimo, da bi se nevarnosti razvile v težave. Zmanjša se nevarnost izpadov delovanja, popravil in nepričakovanih stroškov.

Zagotovljena preostala vrednost

Z originalnim servisom Volvo in ustreznim servisom za priklopnik ohranite dobro stanje vozila in ponudite naslednjemu lastniku zagotovljeno vrednost vozila.

Originalni servis Volvo

Originalni servis Volvo

Vaše tovorno vozilo vzdržuje najbolj usposobljeno servisno osebje v najsodobnejši delavnici ter z najustreznejšim orodjem in deli.

Preberite več o servisu priklopnika