×

Servis priklopnika

Če izberete servis priklopnika, se vzdrževanje priklopnika izvaja hkrati z vzdrževanjem tovornega vozila. Priročno in učinkovito. S celovitim in proaktivnim servisom poskrbite za dobro stanje vozila, prihranite stroške in podaljšate čas na cesti.

Z enim postankom poskrbite za vzdrževanje celotnega vozila

Visoka kakovost vzdrževanja

V delavnici uporabljamo originalne dele, ki jih vgrajujejo serviserji s strokovnim znanjem o tovornih vozilih Volvo in vašem priklopniku.

Boljše obvladovanje stroškov

Obratovalne stroške boste lažje predvideli. Vi plačate fiksno ceno na kilometer in mi s preventivnim vzdrževanjem zmanjšamo verjetnost nepričakovanih popravil.

Priročna rešitev z manj administracije

Obiskati morate samo eno delavnico, poklicati samo eno telefonsko številko in plačati samo en račun, zato je vzdrževanje preprostejše in učinkovitejše.

Manj časa v delavnici

S sočasnim vzdrževanjem tovornega in priklopnega vozila v isti delavnici prihranite dragocen čas. Čas vam prihrani tudi učinkovit in najsodobnejši servisni postopek.

Manjša verjetnost neprijetnih presenečenj

S preventivnim vzdrževanjem preprečimo, da bi se nevarnosti razvile v težave. Zmanjša se nevarnost izpadov delovanja, popravil in nepričakovanih stroškov.

Zagotovljena preostala vrednost

Z originalnim servisom Volvo in ustreznim servisom za priklopnik ohranite dobro stanje vozila in ponudite naslednjemu lastniku zagotovljeno vrednost vozila.

Originalni servis Volvo

Vaše tovorno vozilo vzdržuje najbolj usposobljeno servisno osebje v najsodobnejši delavnici ter z najustreznejšim orodjem in deli.

Preberite več o servisu priklopnika