Ni presenetljivo, da po vsem svetu primanjkuje poklicnih voznikov. Za mnoge prevoznike je izziv, kako jih privabiti in obdržati. Vendar se vloženi trud izplača. Usposobljeni in motivirani vozniki so dokazano bolj produktivni, njihova vožnja pa je tudi učinkovitejša in varnejša. Preprosto imajo velik, pozitiven vpliv na poslovni izid.

Tovorno vozilo Volvo voznikom že ponuja vrhunsko izkušnjo, kar zadeva varnost, vodljivost, vožnjo in udoben počitek. Če ste se torej odločili za naložbo v pravo tovorno vozilo, je bistvenega pomena tudi vlaganje v voznika – da boste lahko izkoristili vse prednosti tovornega vozila. Naši tečaji za usposabljanje voznikov vam lahko pomagajo doseči prav to in še več. Na tečajih vozniki pridobijo znanja za varnejše, učinkovitejše in bolj osveščeno delo. To prispeva k manjši obrabi in manj poškodbam tovornega vozila ter varčnejši porabi goriva, vozniki pa so bolj zadovoljni in zdravi, poleg tega pa zagotavlja tudi boljši poslovni izid.

Usposabljanje voznikov – Podpora vozniku – Storitve Volvo Trucks

Usposabljanje voznikov

Usposabljanje Volvo pomaga voznikom, da kar najbolje izkoristijo tovorno vozilo za varnejšo, pametnejšo in varčnejšo vožnjo.
 

Preberite več o usposabljanju voznikov >

Aplikacija My Truck – Podpora vozniku – Storitve Volvo Trucks

Aplikacija My Truck

Povezovanje vozila z aplikacijo za pametni telefon. Ta funkcija vozniku omogoča takojšnje informacije o stanju in upravljanje vozila na daljavo.
 

Preberite več o aplikaciji My Truck >

Izziv za voznike Volvo Trucks – Podpora vozniku – Storitve Volvo Trucks

Izziv za voznike Volvo Trucks

Izziv za voznike Volvo Trucks je svetovno tekmovanje voznikov, katerega namen je poudariti pomembnost učinkovitih vozniških spretnosti.

Ustrezne novice in zgodbe

Mojster gozda

Na svetovnem finalu Volvovega tekmovanja Driver Challenge je osvojil drugo mesto in je pravi mojster v gospodarni vožnji. Voznik tovornega vozila za hlodovino in lastnik Bert Johansson ‑ Knatte ve, kako najbolje izkoristiti vsako kapljico goriva in ...

Iskanje praktičnih rešitev za pomanjkanje voznikov

Prevozniški sektor trenutno tare pomanjkanje voznikov. V Avstraliji, kjer je pomanjkanje voznikov zlasti akutno, se je predsednik uprave in generalni direktor skupine Volvo Australia Peter Voorhoeve s sodelavci težave lotil na aktiven način....

Povečajte produktivnost voznikov z usposabljanjem

Tečaji, ki jih pri Volvo Trucks pripravijo za usposabljanje voznikov, ponujajo preplet strokovnega in praktičnega znanja, s katerim vozniki povečajo produktivnost vozila....

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga. Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.

Poiščite najbližjega prodajalca