Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Originalni servis Volvo, opravljen z originalnimi nadomestnimi deli Volvo

Originalni servis Volvo

Usposobljeni serviserji. Vrhunski nadomestni deli. Posebna orodja. Originalni servis Volvo skrbi, da bo vaše tovorno vozilo ves čas brezhibno. In vozen.

Vrhunsko vzdrževanje

Nihče ne servisira Volvovega tovornega vozila tako dobro kot mi. Pri nas veste, da bo narejeno, kot je potrebno. Brez bližnjic. Brez presenečenj. Naši serviserji so certificirani strokovnjaki. Na voljo imajo vsa potrebna posebna orodja ter vse potrebne diagnostične sisteme in podatkovne zbirke. In seveda uporabljajo izključno originalne nadomestne dele Volvo. Če so vgrajeni pri pooblaščenem servisu Volvo, imajo 2-letno garancijo. Pri Volvu veste, da vaše tovorno vozilo – in z njim vaše podjetje – uživa storitve, ki jih zasluži.

Strokovnjaki pri Volvo Trucks uporabljajo samo originalne nadomestne dele Volvo
Načrtovano preventivno vzdrževanje je najboljši način za povečanje razpoložljivosti vozila

Preventivno vzdrževanje

Preventivno vzdrževanje je najboljša zaščita pred nepredvidenimi izpadi. V okviru servisa zamenjamo filtre in maziva ter opravimo vrsto nastavitev in pregledov, s katerimi odpravimo manjše težave, preden prerastejo v večje, dražje probleme.

Več o servisnih pogodbah Volvo

V posvetovanju z vami sestavimo načrt servisiranja po vaših potrebah

Vaš osebni načrt

Nismo le privrženci preventivnega vzdrževanja – smo tudi privrženci pravila, da mora biti vzdrževanje prilagojeno rabi tovornega vozila. Vključite se v brezplačno načrtovanje servisiranja. Že kratek razgovor zadostuje za določitev ravni vzdrževanja po vaši meri in oblikovanje programa servisiranja natančno po vaših potrebah. Tako boste vnaprej vedeli, kdaj bo tovorno vozilo v delavnici in kakšni bodo stroški.

Prava ponudba

Obiščite pooblaščenega serviserja Volvo Trucks ter se podrobneje seznanite s pooblaščenim Volvo servisom in koristmi, ki jih lahko prinese vašemu podjetju.