Trucks

Vsaka minuta šteje

Ko gre za razpoložljivost, vemo, da šteje vsaka minuta. Zato smo zavezani k zagotavljanju vodilne podpore v panogi, ki skrbi za voznost vašega tovornega vozila in povečuje produktivnost vašega voznega parka.

Odkrijte, kako vam lahko naše storitve za zagotavljanje razpoložljivosti pomagajo. Preprečevanje nepredvidenih odpovedi s storitvami Volvo Connect, kot so Sprotno spremljanje, Spremljanje baterijskih paketov in Spremljanje pnevmatik, ali hitra pomoč na cesti 24/7, ki jo zagotavlja Volvo Action Service. Vsak dan postavljamo nove standarde glede razpoložljivosti tovornih vozil – vse zato, da bi vaše podjetje ostalo v pogonu.

Glavne prednosti

Predvidite in preprečite nepredvidene odpovedi.

Poskrbite za dobro stanje baterij vašega električnega tovornega vozila.

Izognite se težavam, povezanim s pnevmatikami.

Prejmite pomoč na cesti 24/7.

Pridobite načrt servisiranja, ki temelji na dejanski uporabi tovornega vozila.

Uživajte v celoviti asistenci z vleko. 

Spodaj preberite več o storitvah za zagotavljanje razpoložljivosti. Obiščete lahko tudi tržnico Volvo Connect ali se za več informacij obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

 

Še nimate aplikacije Volvo Connect?

 

Glede vpisa se obrnite na pooblaščenega prodajalca.

Izbrane storitve za zagotavljanje razpoložljivosti

Volvo Action Service

Če pride do nepredvidene odpovedi, je pomoč na voljo 24 ur na dan in 7 dni na teden po vsej Evropi prek naše službe pomoči na cesti Volvo Action Service. Voznik lahko preprosto pokliče ali pritisne gumb VAS v kabini in je takoj povezan s telefonistom, ki govori isti jezik. S podporo naše izjemno široke mreže partnerjev za vleko in pooblaščenih delavnic bomo poskrbeli, da bo tovorno vozilo čim prej spet na cesti.
 

Volvo Action Service

Povezano načrtovanje servisov

Povezano načrtovanje servisov vam nudi optimiziran servisni razpored, ki ga omogoča povezava 24/7 z vašim vozilom. Na daljavo preverimo, ali so določene komponente obrabljene ali poškodovane in vas proaktivno spremljamo ter po potrebi natančno prilagodimo vaš servisni razpored. Vse servisne pogodbe vključujejo povezano načrtovanje servisov.
 

Načrtovanje servisiranja 

Sprotno spremljanje

Sprotno spremljanje je storitev za težka tovorna vozila, ki se uporablja za predvidevanje in preprečevanje nepredvidenih odpovedi. Z uporabo povezljivosti tovornega vozila nam sprotno spremljanje omogoča sledenje več kritičnih komponent, vključno z baterijami električnega tovornega vozila, 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Morebitna opozorila se posredujejo vašemu domačemu pooblaščenemu servisu ali prek državnega centra za razpoložljivost, da lahko takoj sprejmemo preventivne ukrepe.
 

Volvove servisne pogodbe

4-urna zaveza (napredno)

Če pride do nepredvidene odpovedi, obljubljamo, da bomo poskrbeli, da se boste čim prej vrnili na pot. Ura začne teči v trenutku, ko ustavitev prijavite v storitvi Volvo Action Service. Če traja dlje kot 4 ure, vam začnemo izplačevati nadomestilo. Izbirate lahko med finančnim nadomestilom (osnovna ponudba) in nadomestnim tovornim vozilom (napredna ponudba).
 

Volvove servisne pogodbe

Volvova asistenca vleke (razširjeno)

Volvova asistenca vleke krije stroške vleke, kadar koli je to potrebno. Za še manj skrbi vam razširjena storitev Volvove asistence vleke (Volvo Towing Assistance) zagotavlja dodatno zaščito s pomočjo ob zagonu vozila, dostavo goriva, nadzoru vozila in tovora ter razkladanju in pretovarjanju tovora – poleg tega pa tudi prevoz, nastanitev v hotelu in celo repatriacijo za voznika.
 

Volvove servisne pogodbe

Povežimo se

Ste pripravljeni začeti uporabljati Volvo Connect? Ali imate vprašanje o storitvi? Pomaga vam lahko pooblaščeni prodajalec.