Volvo Trucks

SLOVENIJA

×

Povečajte razpoložljivost svojega tovornega vozila z originalnim servisom Volvo in servisnimi pogodbami Volvo

Servis vozila

V družbi Volvo Trucks je naša prva prednostna naloga zagotoviti, da so vaša tovorna vozila ves čas vozna in pripravljena za delo. Vsako tovorno vozilo potrebuje servisiranje in popravila, da skozi življenjsko dobo ohrani vrhunske zmogljivosti in zanesljivost. Načrtovan čas nedelovanja za servisiranje in popravila zmanjša izpade, pomaga podaljšati servisne intervale ter prihrani čas in denar. Zaradi naprednih telematskih in diagnostičnih orodij družbe Volvo Trucks lahko na daljavo spremljamo stanje tovornih vozil ter načrtujemo in pripravimo obisk servisne delavnice za bolj optimizirano in učinkovito servisiranje. To pomeni, da lahko izkoristite večjo razpoložljivost, varčnejšo porabo goriva in pametnejše servisiranje.

Kakovost

Vse servisne operacije opravljajo strokovno usposobljeni Volvovi serviserji.

Dobava

Z več kot 2.000 prodajno-servisnimi centri v več kot 130 državah vam zagotavljamo, da je podpora, ki jo potrebujete, vedno na dosegu roke.

Podpora

Če se zgodi kaj nepričakovanega, poskrbimo, da bo vaše tovorno vozilo spet vozno.

Ustrezne novice in zgodbe

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga.

Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.