Trucks

Servis vozila

V naših pooblaščenih servisnih delavnicah so vaša tovorna vozila v varnih rokah. V družbi Volvo Trucks je naša prva prednostna naloga zagotoviti, da so vaša tovorna vozila ves čas vozna in pripravljena za delo. Pri tem je ključnega pomena načrtovan čas nedelovanja za servisiranje in popravila: to zmanjša izpade, podaljša servisne intervale ter prihrani čas in denar. Zaradi povezljivosti ter naprednih telematskih in diagnostičnih orodij družbe Volvo Trucks lahko načrtujemo in pripravimo servis glede na vašo dejansko uporabo vozila. S sprotnim spremljanjem lahko celo predvidevamo nepričakovane postanke in jih spremenimo v načrtovane obiske servisnih delavnic. Vse le zato, da boste lahko na cesti brez skrbi, izkoristili večjo razpoložljivost in izpolnili obljube strankam.

 

Zakaj originalni servis Volvo

  • Vedno originalni deli Volvo z
    2-letno garancijo za dele, vgrajene pri pooblaščenem servisu Volvo
  • Več kot 2000 pooblaščenih servisov in
    servisnih delavnic v 130 državah
  • Pooblaščeni in usposobljeni mehaniki
  • Pomoč na cesti v 16 jezikih
  • Servis z enim postankom
  • Servisne pogodbe po meri

Storitve sprotnega spremljanja in zagotavljanja razpoložljivosti

Spoznajte, kako družba Volvo Trucks uporablja izboljšano povezljivost za sprotno spremljanje svojih tovornih vozil in napovedovanje nepredvidenih postankov, preden se zgodijo. Skupaj s prenosom programske opreme na daljavo in storitvijo Volvo Action Service (VAS) ponuja pametnejše prevozne rešitve, ki zagotavljajo, da so tovorna vozila ves čas na cesti, in postavlja standard za razpoložljivost.

Ustrezne novice in zgodbe

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga.

Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.
 

Potrebujete pomoč? Pokličite storitev Volvo Action Service na 0800 XX XX XX