Trucks

Volvo FM – vaša mobilna pisarna

Pri natrpanem urniku so potrebna prava orodja, s katerimi bo vaše vsakdanje življenje potekalo še bolj gladko. Volvo FM je delovno mesto aktivnega voznika, ki združuje odlično udobje z okretnostjo, priročnostjo in izjemno vidljivostjo. Naročite svojega – prilagojenega svojemu delovnemu dnevu.

Po vaši meri

Volvo FM, zgrajen za vaše potrebe

Moč, prilagojena vašemu prevozu

Podrobnosti o pogonskih sklopih za Volvo FM

Naslednji korak v razvoju

Nov, sodoben profil – v boljši formi kot kadar koli doslej

Hitra dejstva o vozilu Volvo FM

Moč motorja: 330–500 KM
Šest velikosti kabin
Dizel, biodizel, HVO, LNG in električni pogon
Vlačilec ali šasija s kabino
Podrobne informacije v tehničnih podatkih

Prilagojeno za vašo produktivnost

Šasija, izdelana za vaše delo

Široka ponudba storitev

Še bolj izkoristite svoje prevoze

Get an overview of the Volvo FM in the interactive product brochure 

Možnosti kabine vozila Volvo FM

Najpomembnejše značilnosti vozila Volvo FM

Kaj so ljudje povedali o vozilu Volvo FM?

Zdaj uporabljamo samo Volvova tovorna vozila, saj imamo z Volvom enake osnovne vrednote.

Storitve, ki podpirajo vaše poslovanje

Dodatna oprema za vaše tovorno vozilo

Naj bo res vaš

Pogosta vprašanja in odgovori glede vozila Volvo FM

Prilagodi se lahko široki paleti prevoznih nalog. Poleg izbire kabin in pogonskih sklopov je tudi šasijo mogoče optimizirati za prevoz, vse od mestne dostave do zabojnikov, razsutega tovora in gradbeniškega materiala. Nova kabina Volvo FM zagotavlja vrhunsko udobje na dolgih razdaljah, hkrati pa je tudi priročna za vstop.

Če želite, lahko Volvo FM dobite s čvrstim sklopom tandemske gnane osi. Ponuja odlično kombinacijo nosilnosti, oprijema in učinkovite porabe goriva – zlasti z dvigom tandemske osi. V zahtevnih razmerah vas bo popeljal daleč. Če pa res potrebujete gnano sprednjo os, priporočamo, da si natančneje ogledate Volvo FMX.

Odvisno od različice, ki jo boste izbrali. Dnevne kabine so narejene tako, da vam omogočajo prostor, potreben za vožnjo in upravljanje nalog, hkrati pa optimizirajo dolžino ploščadi za tovor. Spalne kabine in kabina Globetrotter zagotavljajo veliko prostora in odlično udobje za nočitve.

Volvo FM omogoča udobno vstopanje, kar pride prav, če pogosto vstopate in izstopate iz kabine. Prav tako sedite blizu tal in pregledno vidite območje v bližini tovornega vozila. V kabini vozila Volvo FH sedite višje ter imate več prostora in ravna tla. Izbira je odvisna od vas in od tega, čemu dajete prednost.

Seveda lahko! Vse naše motorje D11 in D13 lahko poganja HVO, nekatere pa tudi biodizel. Poleg tega ponujamo dva motorja, ki ju lahko poganja utekočinjeni zemeljski plin ali bioplin (LNG), kar bo znatno zmanjšalo vaš okoljski odtis.

Seznanite se z vozilom Volvo FM pri svojem prodajalcu

Ali imate vprašanja? Ali se želite z nekom posvetovati o svojem prihodnjem tovornem vozilu? Ali veste, da ste pripravljeni svoje vozilo nadgraditi na novi Volvo FM?