Trucks

Največja možna donosnost

POGONSKI SKLOP ZA VOLVO FH

Prava mera moči in nadzora za tovor, ki ga prevažate, ter kraje, v katere se morate odpraviti. Možnost prilagajanja pogonskega sklopa vozila Volvo FH glede na prevoze ni bila še nikoli natančnejša. Nikoli vam ne bo zmanjkalo moči in poskrbeli bomo za najvarčnejšo možno porabo goriva in energije. Prejmite od vozila veliko več, kot vanj vložite. To je donosnost.

Motorji

Srce pogonskih sklopov vozila Volvo FH je naša ponudba motorjev D13 generacije E, na voljo s 420 KM, 460 KM, 500 KM ali 540 KM. Ponujamo tudi različice s 420 KM, 460 KM in 500 KM s tehnologijo Turbo Compound, ki zagotavlja še več navora za varčnejšo porabo goriva. Na voljo so tudi plinski motorji z do 500 KM. Nenazadnje pa imamo na voljo povsem električna vozila Volvo FH Electric s 450 kW ali 666 KM. Kateri najbolj ustreza vam in vašemu podjetju?

Vozne zmogljivosti

Ne glede na to, kateri pogonski sklop za Volvo FH izberete, vam bo na voljo izjemna raven navora pri poljubni hitrosti. Rezultat je odlična vozna zmogljivost, varčna poraba goriva in energetska učinkovitost ter majhen okoljski odtis.

I-Shift

I-Shift je celotna ponudba samodejnih menjalnikov, s katerimi je vožnja lažja, varnejša in udobnejša. Ni trde stopalke sklopke in ni se vam treba ukvarjati s prestavno ročico. Vsaka menjava prestave je samodejno opravljena ob natanko pravem času. Številni programski paketi vam omogočajo, da menjalnik I-Shift prilagodite svojim potrebam. Za I-Shift so na voljo funkcije, kot je sprememba smeri, ki omogočajo vožnjo z eno stopalko pri prestavljanju med vožnjo naprej in vzvratno. Za Volvo FH lahko izberete tudi I-Shift s prestavami za počasno vožnjo ali I-Shift z dvojno sklopko.

Več o menjalniku I-Shift 

ALI ŽELITE VEČ REŠITEV?

Pooblaščeni prodajalec vam lahko pomaga najti prave rešitve za vaše potrebe.