Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Podrobneje si oglejte možnosti, ki jih prinašajo pogonski sklopi za Volvo FH.

Največja možna donosnost

POGONSKI SKLOP ZA VOLVO FH

Prava mera moči in nadzora za tovor, ki ga prevažate, ter kraje, v katere se morate odpraviti. Možnost prilagajanja pogonskega sklopa vozila Volvo FH glede na prevoze ni bila še nikoli natančnejša. Nikoli vam ne bo zmanjkalo moči in poskrbeli bomo za najvarčnejšo možno porabo goriva. Prejmite od vozila veliko več, kot vanj vložite. To je donosnost. 

Odkrijte ponudbo motorjev Volvo FH.

Motorji

Srce pogonskih sklopov vozila Volvo FH je naša ponudba motorjev D13 generacije D, na voljo s 420 KM, 460 KM, 500 KM ali 540 KM. Ponujamo tudi različico s 460 KM in 500 KM s tehnologijo Turbo Compound, ki zagotavlja še več navora za varčnejšo porabo goriva. Na voljo so tudi motorji na plin s 420 KM ali 460 KM. Kateri najbolj ustreza vam in vašemu podjetju?

Vozne zmogljivosti

Ne glede na to, kateri motor za Volvo FH izberete, vam bo na voljo izjemna raven navora v širokem razponu vrtilnih hitrosti motorja. Rezultat so odlične vozne zmogljivosti in majhna poraba goriva.

I-Shift

I-Shift je celotna ponudba samodejnih menjalnikov, s katerimi je vožnja lažja, varnejša in udobnejša. Ni trde stopalke sklopke in ni se vam treba ukvarjati s prestavno ročico. Vsaka menjava prestave je samodejno opravljena ob natanko pravem času. Številni programski paketi vam omogočajo, da menjalnik I-Shift prilagodite svojim potrebam. Za Volvo FH lahko izberete tudi I-Shift s prestavami za počasno vožnjo ali I-Shift z dvojno sklopko.

Več o menjalniku I-Shift 

ALI ŽELITE VEČ REŠITEV?

Pooblaščeni prodajalec vam lahko pomaga najti prave rešitve za vaše potrebe.