Trucks

Volvo FH – vrhunska izkušnja prevoza na velike razdalje

Za življenje na cesti boste želeli tovorno vozilo, ki bo tudi na najdaljših poteh poskrbelo za vašo varnost in udobje. Volvo FH je ikona na področju prevozov na velike razdalje, ki optimizira razpoložljivost in varčno porabo goriva ter ponuja izjemno voznikovo okolje. Preprosto povedano, Volvo FH je boljši kot kdaj koli prej.

Najvišji donos

Kar najbolje izkoristite gorivo

Moč, prilagojena vašemu prevozu

Vse o novih pogonskih sklopih vozila Volvo FH

Naslednji korak v razvoju

Nenehno spreminjajoča se konstanta pri prevozih na velike razdalje

Hitra dejstva o vozilu Volvo FH

Moč motorja: 420–540 KM
Pet velikosti kabin
Dizel, biodizel, HVO, LNG in električni pogon
Vlačilec ali šasija s kabino
Podrobne informacije v tehničnih podatkih

Prilagojeno za vašo produktivnost

Šasija, izdelana za vaše delo

Široka ponudba storitev

Še bolj izkoristite svoje prevoze

Oglejte si vozilo Volvo FH v interaktivni brošuri po izdelku

Možnosti kabine vozila Volvo FH

Najpomembnejše značilnosti vozila Volvo FH

Kaj pravijo o vozilu Volvo FH?

Prvi tovorni vozili Volvo, ki sem ju vozil jaz, smo kupili na začetku 80. let prejšnjega stoletja. Volvo smo izbrali zaradi visoke kakovosti in zelo smo zadovoljni z zmogljivostjo tovornih vozil. Volvo je zdaj del naše tradicije.

Storitve, ki podpirajo vaše poslovanje

Dodatna oprema za vaše tovorno vozilo

Prilagajanje vašim potrebam

Pogosta vprašanja o vozilu Volvo FH

Večina naših strank, ki se ukvarjajo s prevozi na velike razdalje, se odloči za Volvo FH. Priljubljen pa je tudi za prevoze v gozdarstvu in gradbeništvu. Volvo FH je odlična izbira za zahtevne prevoze, pri katerih potrebujete močan pogonski sklop ter prostorno in udobno kabino.

Po želji je lahko vozilo Volvo FH opremljeno s čvrstim sklopom tandemske gnane osi. Ponuja odlično kombinacijo nosilnosti, oprijema in učinkovite porabe goriva – zlasti z dvigom tandemske osi. V zahtevnih razmerah vas bo popeljal daleč. Če pa res potrebujete gnano sprednjo os, priporočamo, da si natančneje ogledate Volvo FMX.

To je odvisno od vaše višine. Naša kabina Globetrotter ponuja stojno višino največ 205 cm, če pa želite dati prednost prostoru, se odločite za kabino Globetrotter XL ali Globetrotter XXL. Obe ponujata 220 cm stojne višine, Globetrotter XXL pa ponuja širšo posteljo in je naša najprostornejša izbira.

Udobno. Na voljo vam je veliko prostora, udobna postelja in prijetna temperatura v vseh vremenskih razmerah. Tudi če uporabljate veliko opreme, ki porablja električno energijo, vam naslednje jutro ni treba skrbeti za stanje akumulatorja, saj lahko izberete Volvo FH z dvema akumulatorjema in ločenima vezjema za funkcije, potrebne za bivanje, ter za motor.

Seveda lahko! Vse naše motorje D13 lahko poganja HVO, nekatere pa tudi biodizel. Poleg tega ponujamo dva motorja, ki ju lahko poganja utekočinjeni zemeljski plin ali bioplin (LNG), kar bo znatno zmanjšalo vaš okoljski odtis.

SPOZNAJTE VOLVO FH PRI POOBLAŠČENEM PRODAJALCU

Ali imate vprašanja? Ali se želite z nekom posvetovati o svojem prihodnjem tovornem vozilu? Ali pa že veste, da ste pripravljeni svoje vozilo nadgraditi na novi Volvo FH?

00

Days

00

Hours

00

Minutes

00

Seconds