Trucks

Več o tem, kako podpiramo ta segment, preberite v interaktivni brošuri po segmentu

Najmočnejši člen v urbanih dobavnih verigah

REGIONALNI PREVOZI

Ko povezujete regionalna logistična središča, je veliko na kocki. Časi dostave, vaš ugled in ugled vaših strank, pogodbe ter prihodnji prevozi. Ponujamo vam orodja, s katerimi lahko izpolnite posebne zahteve in svoje obljube. Orodja, s katerimi ste lahko učinkoviti, natančni in predvidljivi tako pri času dostave kot pri stroških.

Rešitve Volvo Trucks za vaše delo

Raziščite rešitve, ki vam bodo olajšale življenje in še izboljšale poslovanje.

Vidljivost
Izjemna vidljivost z velikimi okni in odlično zasnovanimi ogledali. Dodate lahko do osem kamer, vključno s kamero v vzvratnem ogledalu na sopotnikovi strani, ki se vklopi ob zavojih.


Dinamični krmilni sistem Volvo po vaših željah
Ali iščete popolno stabilnost in nadzor pri vseh hitrostih ter hkrati razbremenitev ramen? Podrobneje si oglejte dinamični krmilni sistem Volvo,

Nadzor nad podatki
Volvo Connect je spletni vmesnik za vaše digitalne storitve, vaš digitalni dom za donosnejše poslovanje. Z njim lahko razpoložljivost, učinkovitost in produktivnost tovornih vozil dvignete na višjo raven.

I-Shift z dvojno sklopko
I-Shift z dvojno sklopko omogoča resnično tekoče in dinamično pospeševanje. saj prestavi v delcu sekunde. 

Optimizacija s sistemom I-See
S sistemom I-See lahko prihranite gorivo, saj se na podlagi topografskih podatkov optimizirata hitrost in prestavljanje na vaših poteh. 

Tovorna vozila na plin
Naša tovorna vozila na plin poganja LNG (utekočinjeni zemeljski plin), ki takoj zmanjša vaše emisije CO2 brez vpliva na zmogljivost in produktivnost. Ta vozila omogočajo tudi občutno zmanjšanje stroškov goriva.

Udobne kabine
Vse naše kabine ponujajo visoko raven udobja, nizko raven hrupa in veliko prostora. Za vas in vse, kar želite imeti pri roki.

Zlata pogodba Volvo
Najboljši način za zagotavljanje razpoložljivosti je zlata pogodba Volvo, ki za pavšalno mesečno plačilo vključuje vse preventivno vzdrževanje in popravila tovornega vozila. Poleg tega tovorno vozilo z delavnico komunicira na daljavo, da bodo vaši obiski kar najučinkovitejši. Tako bo vaše tovorno vozilo v najboljšem možnem stanju, vi pa boste imeli popoln nadzor nad svojimi stroški. Če se vaše število prevoženih kilometrov spreminja, izberite pogodbo Flexi-Gold Contract, ki ponuja enako kritje, vendar je plačilo prilagojeno ritmu vašega podjetja.

Vaše tovorno vozilo vas čaka

Pogovorite se z najbližjim pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks in poiščite najboljšo rešitev za svojo regionalno prevozno dejavnost.