Trucks

Več o tem, kako podpiramo ta segment, preberite v interaktivni brošuri po segmentu

Za zahtevne razmere je potrebna vzdržljiva oprema

Prevozi v rudarstvu in kamnolomih

Strmi klanci, prepadi, ostri zavoji in omejeni prostori s polno natovorjenim tovornim vozilom od vas zahtevajo največjo možno osredotočenost ter nadzor. Zagotavljamo vam vso podporo za nemoten proizvodni tok, tudi ko so pogoji zahtevni.

Rešitve Volvo Trucks za vaše delo

Raziščite rešitve, ki vam bodo olajšale življenje in še izboljšale poslovanje.

Sklop osi z nosilnostjo do 38 ton
Ali iščete zanesljivo rešitev za povečanje produktivnosti z večjo nosilnostjo?

Robustni sprednji del
Zasnovan za težavne razmere na zahtevnem terenu.

I-Shift s prestavami za počasno vožnjo
Zagotovite si odlično sposobnost speljevanja, tudi če je vozilo polno natovorjeno, in popoln nadzor nad močjo pri zelo nizkih hitrostih.

Tovorna vozila s petimi osmi iz tovarne
Tovorno vozilo Volvo v tovarni sestavimo z do petimi osmi s konfiguracijo 10 × 4 ali 10 × 6, da lahko tudi brez prikolice prevažate težek tovor.

Oprijem, ko ga potrebujete
Prevzemite nadzor nad oprijemom in svojo produktivnostjo. Zapore diferencialov lahko preprosto upravljate z vmesnikom, ki je enostaven za uporabo. Če pa ima tovorno vozilo gnano sprednjo os, se bo samodejno vklopila, ko jo boste potrebovali, in izklopila, ko je ne boste.

Dinamični krmilni sistem Volvo po vaših željah.
Ali iščete odlične manevrske sposobnosti in hkrati razbremenitev ramen? Podrobneje si oglejte dinamični krmilni sistem Volvo,

Kabine za rudarjenje pod zemljo
Naše nizke dnevne in nizke spalne kabine so popolne za podzemna območja, kjer je višina omejena. Kabine lahko celo zaščitite s ščitnikom pred padajočimi predmeti in jekleno strešno loputo namesto steklene strehe.

Volvovo načrtovanje servisiranja
Okvare in nujna popravila pomenijo manjšo razpoložljivost in izpad dohodka. Proaktivno servisiranje in preventivno vzdrževanje pomenita prihranke. Zato se načrtovanje izplača. Še lepše pa je, da ga za vas opravimo mi. Volvov načrt servisiranja je sestavljen posebej za vaš tovornjak in vaše podjetje. Poleg tega, da optimizira vašo razpoložljivost, je tudi popolnoma brezplačen.

Referenčni naročnik

Nikoli ne vemo, kaj nas čaka na poti. Tla se premikajo in kar si videl pred kratkim, se je lahko do zdaj že spremenilo

Oranje ledine?

Pogovorite se z najbližjim pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks ter poiščite najboljšo rešitev za prevozno dejavnost v rudarstvu in kamnolomih.