Trucks

Več o tem, kako podpiramo ta segment, preberite v interaktivni brošuri po segmentu

Poskrbite za jutri. Danes

PREVOZI V GRADBENIŠTVU

Mesta se širijo. To omogočate vi in vaša tovorna vozila, saj se vsi zanašajo na vašo dostavo. Tukaj smo za vas z rešitvami, ki omogočajo večjo nosilnost, premagovanje še zahtevnejših terenov, krajše čase ciklov, povečanje razpoložljivosti, preprečevanje obremenitve voznikovih ramen in varčnejšo porabo goriva. 

Rešitve Volvo Trucks za vaše delo

Raziščite rešitve, ki vam bodo olajšale življenje in še izboljšale poslovanje.

Robustni sprednji del
Zasnovan za najzahtevnejše terene na svetu.

I-Shift s prestavami za počasno vožnjo
Odlična sposobnost speljevanja, tudi če je vozilo polno natovorjeno, in popoln nadzor nad močjo pri zelo nizkih hitrostih.

Moč za vsako potrebo
Z vozilom Volvo boste imeli na dosegu prstov vedno dovolj moči. Pogonski sklopi za Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FM, Volvo FE ali Volvo FL.

Nadzor nad oprijemom
Ne boste obtičali – plošča za preprečevanje zdrsa pogonskih koles je preprosta za uporabo. Samo obrnite krmilnik v smeri urnega kazalca, da vklopite zapore diferencialov, gnano sprednjo os in druge pripomočke za oprijem.

Dinamični krmilni sistem Volvo, kot vam je všeč
Popolna stabilnost in nadzor pri vseh hitrostih ter hkrati razbremenitev ramen.

Zunanje krmiljenje
Tovorno vozilo lahko upravljate tudi, če niste v kabini.

Dvig tandemske osi
Popolna rešitev, ko v eno stran vozite polno natovorjeno, v drugo pa prazno tovorno vozilo.

Optimalno na pot
Naše šasije je mogoče opremiti z različnimi deli in vzmetenji za prilagoditev različnim potrebam. Z našim zračnim vzmetenjem lahko združite izjemno nosilnost, popolno manevrsko sposobnost in udobje med vožnjo. Vsaka od zračno vzmetenih sprednjih osi je lahko obremenjena z 10 tonami tovora, kar poveča vašo produktivnost, izboljša delovno okolje in zaradi manj vibracij zmanjša obrabo delov vozila.

Udobne kabine
Vse naše kabine ponujajo visoko raven udobja, nizko raven hrupa in veliko prostora. Na prvem mestu je vedno varnost. Notranjost kabine za Volvo FMXVolvo FHVolvo FMVolvo FE ali Volvo FL.

Vidljivost
Izjemna vidljivost z velikimi okni in odlično zasnovanimi ogledali. Dodajte do osem kamer za še več pogledov.

Koncept prilagodljive šasije
Koncept šasije družbe Volvo Trucks pomeni, da neposredno v tovarni vgradimo natanko takšne okvirje in sklope osi, kakršne želite. Pooblaščeni prodajalec vam bo pomagal prilagoditi tovorno vozilo.

Preprosta namestitev nadgradenj
Izdelovalcem nadgradenj olajšamo prilagajanje tovornega vozila glede na vaše potrebe, saj jih podrobno usmerjajo Volvova navodila za izdelovalce nadgradnje.

Zavarujte svojo razpoložljivost z zlato pogodbo Volvo
Najboljši način za zagotavljanje razpoložljivosti je zlata pogodba Volvo, ki za pavšalno mesečno plačilo vključuje vse preventivno vzdrževanje in popravila tovornega vozila. Poleg tega tovorno vozilo z delavnico komunicira na daljavo, da bodo vaši obiski kar najučinkovitejši.

Referenčni naročnik

Tovorno vozilo je stabilno, tudi ko je težko natovorjeno. Menjalnik I-Shift je zelo natančen. Mislim, da je to zelo dobro tovorno vozilo.

Ustvarite svojo prihodnost

Pogovorite se z najbližjim pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks in poiščite najboljšo rešitev za prevozno dejavnost na področju gradbeništva.