Trucks

Moški, ki drži tablični računalnik, stoji ob oknu in gleda svoj vozni park

Upravljanje voznega parka

 

Z našimi prilagojenimi povezanimi storitvami ostanite korak pred drugimi. S podatki o vašem tovornem vozilu in voznem parku bodo te storitve omogočile zmanjšanje količine dokumentacije, izboljšanje pretoka informacij in optimizacijo celotnega poteka dela.
 

Možnosti je neskončno. Poenostavite upravljanje z voznim parkom in prevozi. Prihranite gorivo. Spremljajte stanje svojih tovornih vozil. In še veliko več. Vse to lahko storite na portalu Volvo Connect, vmesniku za vaše digitalne storitve. Vse to prispeva k učinkovitejšemu in donosnejšemu vsakodnevnemu delovanju – vi pa ste lahko brezskrbni in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno: skrb za vaše stranke.

Zakaj storitve upravljanja voznega parka

  • Izboljšajte pretok informacij
  • Optimizirajte razpoložljivost
  • Prihranite gorivo
  • Povečajte količino tovora in prevoženih kilometrov
  • Zmanjšajte količino dokumentacije
  • Ostanite konkurenčni 

Volvo Connect

Ne glede na to, ali vozite svoje tovorno vozilo ali upravljate vozni park vozil, lahko odslej ključne vidike poslovanja povežete na popolnoma nove načine. Na enem mestu, z eno prijavo in enim pogledom. Volvo Connect je vmesnik za vaše digitalne storitve. Predstavljajte si ga kot svoj digitalni dom za donosnejše poslovanje.

Izbrane storitve

Informacije o sredstvih

Pridobite takojšen pregled celotnega voznega parka ter preverite trenutno stanje posameznega sredstva – z enim klikom. Funkcije vključujejo nabor vseh tovornih vozil in priklopnikov, vključno z njihovimi stanji; informacije o tehničnih pregledih (če so na voljo); spremljanje tlaka v pnevmatikah, opozorila in obvestila za različne dogodke ter možnost dodajanja funkcij, kot je prenos podatkov tahografa.

Aplikacija Volvo Connect

Moč portala Volvo Connect je v vaših rokah. Dostopajte do zmogljivih analitičnih orodij, informacij o sredstvih in časih voznikov, upravljajte več voznih parkov in pošiljajte neposredna sporočila – vse to je na voljo na eni intuitivni nadzorni plošči, ki je preprosta za uporabo.

Zgodovina popravil v delavnici

V zgodovini popravil v delavnici lahko hitro in enostavno spremljate opravljene obiske servisnih delavnic. Z iskanjem po datumu, pogodbi, pooblaščenem prodajalcu, računu ali garanciji poiščite podrobnosti o opravljenem delu in razlogu za obisk.

Dnevnik

Zmanjšajte količino dokumentacije in poenostavite potek dela. V dnevniku lahko vozniki digitalno poročajo o kakršnih koli težavah v zvezi s tovornimi vozili, priklopniki in drugimi sredstvi, tako da jih bo upravitelj voznega parka lahko takoj pregledal in obravnaval. Poročila si je mogoče ogledati glede na nujnost, vozniki pa lahko vidijo tudi, ali je bila težava že zabeležena, da se prepreči dvojno poročanje.

Komunikacija voznega parka

Vdelane funkcije na portalu Volvo Connect uporabite za pogovore med uporabniki, vključno z vozniki, ki uporabljajo aplikacijo Volvo Connect. V neposredna sporočila lahko celo priložite informacije o lokaciji, slike in datoteke.

Dostop do podatkov

S storitvijo Dostop do podatkov lahko iz tovornih vozil Volvo posredujete informacije v druge sisteme za upravljanje voznega parka. To vam omogoča fleksibilnost pri učinkovitem upravljanju voznega parka – ne glede na platformo.

STOPITE V STIK S POOBLAŠČENIM PRODAJALCEM

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga. Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.