Današnji dostop do podatkov o tovornih vozilih in voznem parku vam omogoča, da optimizirate svoje poslovanje kot še nikoli prej. Z našimi povezanimi storitvami bo vaše vsakodnevno poslovanje učinkovitejše in donosnejše. Tako se boste lahko brezskrbno osredotočili na to, kar je zares pomembno – skrb za stranke.

Ponujamo prilagojene rešitve za vaše posebne potrebe; od upravljanja voznega parka in prevozov s storitvijo Dynafleet ter prilagojenih nasvetov za varčnejšo porabo goriva s storitvijo Nasveti za gorivo do preprostega dostopa do vseh vaših digitalnih storitev in podatkov na portalu Volvo Connect.

Gospodarna poraba goriva

Izbirate lahko med številnimi storitvami, ki vam bodo pomagale doseči varčnejšo porabo goriva in povečati ugled zaradi skrbi za okolje.

Razpoložljivost

S povezanimi storitvami vam lahko pomagamo zagotoviti, da so vaša tovorna vozila ves čas vozna in pripravljena za delo.

Produktivnost

Pomagamo vam lahko povečati nosilnost in število prevoženih kilometrov vašega voznega parka, da boste ohranili konkurenčnost in donosnost.

Dynafleet

Dynafleet

Naš sistem za upravljanje voznega parka vam omogoča, da lahko preprosto spremljate svoj vozni park ne glede na lokacijo.

Preberite več o storitvi Dynafleet
Nasveti za gorivo

Nasveti za gorivo

V naši storitvi Nasveti za gorivo vašemu podjetju dodelimo osebnega svetovalca, ki vam pomaga zmanjšati porabo goriva do pet odstotkov.

Preberite več o storitvi Nasveti za gorivo

Ustrezne novice in zgodbe

Eno okno v digitalni svet

Digitalizacija hitro preoblikuje družbo, torej tudi svet prevozništva. Carina Holm, vodja področja storitev pri Volvo Trucks, pojasnjuje, kako bo Volvo Connect, en vmesnik za informacije in storitve, olajšal življenje strank....

Pristop z informatiko

Nujno je ves čas vedeti, kje so tovorna vozila in kaj točno prevažajo. Ben van Leeuwen iz podjetja Frigolanda je to dosegel....

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga. Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.

Poiščite najbližjega prodajalca