Trucks

Prijavite se

VSE ŠTEJE

Kaj pričakujete od delovnega mesta serviserja oziroma serviserke? Čeprav vas še ne poznamo, smo prepričani, da boste z veseljem uporabljali sodobno tehnologijo, s katero se boste tudi razvijali. Da boste z veseljem in ponosno predstavljali znamko z inovativnimi rešitvami, vodilnimi v panogi. In da boste hkrati imeli priložnost za gradnjo kariere. Naj še izpostavimo delo v ekipi najboljših sodelavk in sodelavcev. Če smo po vašem okusu in menite, da vse to šteje, potem se pridružite družbi Volvo Trucks. Prijavite se na delovno mesto serviserja oziroma serviserke. Ne oklevajte. 

Predstavljamo Rezo s Švedskega

Pionir v pravem pomenu besede in z jasnim ciljem v življenju: razvijati se z učenjem. Išče okolje in podjetje, v katerem se lahko razvija. In živi svojo strast.

Ime: Reza Ibrahimi
 

Starost: 21
 

Družina: mati in sorojenci
 

Bivališče: Lund, Švedska
 

Delovno mesto: serviser pri pooblaščenem servisu Volvo Trucks v Malmöju na Švedskem
 

Konjički: nogomet, potovanja
 

Poklicne strasti: najsodobnejša tehnologija, reševanje težav in razvoj

Predstavljamo Daniela iz Nemčije

Navdušen motorist, ki obožuje hitrost in moč. Je tudi odgovoren družinski človek, ki načrtuje prihodnost.

Ime: Daniel Fröhlich
 

Starost: 30
 

Družina: žena in hči
 

Bivališče: Bergheim, Nemčija
 

Delovno mesto: serviser pri pooblaščenem servisu Volvo Trucks v kraju Frechen v Nemčiji
 

Konjički: vožnja z motorjem, družinsko življenje
 

Poklicne strasti: motorna tehnologija, trajnost in razvoj

Predstavljamo Richieja iz Velike Britanije

Družaben človek z načrtom. Sprejema zavestne odločitve, ki ga ženejo naprej, in se rad potrudi za dosego ciljev. Redno ohranja stik s starimi prijatelji.

Ime: Richie Barlow
 

Starost: 24
 

Družina: starši in sestra z družino
 

Bivališče: Southampton
 

Delovno mesto: serviser pri pooblaščenem servisu Volvo Trucks v Londonu v Veliki Britaniji
 

Konjički: gorsko kolesarjenje in druženje s prijatelji
 

Poklicne strasti: zelo zmogljiva vozila, skupinsko delo in razvoj

Predstavljamo Ladislava s Slovaškega

Je družinski človek, ki ima jasno določene prednostne naloge. Gradi dom za svojo družino in kariero, ki ga ohranja na vodilnih tehničnih položajih. Vedno si prizadeva za izboljšanje.

Ime: Ladislav Pliška
 

Starost: 36
 

Družina: žena, sin in hči
 

Bivališče: Žiar nad Hronom
 

Delovno mesto: serviser v centru Volvo Truck Center v mestu Zvolen na Slovaškem
 

Konjički: družinsko življenje, grajenje nove hiše
 

Poklicne strasti: telematika, diagnostika, razvoj

Pozdravljeni v družbi Volvo Trucks – oglejte si vse, kar šteje

Vemo, da svojo kariero jemljete resno, in tako jo jemljemo tudi mi. Raziščite našo ponudbo in poiščite vse, kar je pomembno.

Pridružite se vodilnim v panogi 

Volvo Trucks se uvršča med največje proizvajalce težkih tovornih vozil na svetu. V razvoju prevozniške panoge že desetletja vodimo s prodornimi inovacijami. Z vašo pomočjo bomo postavili še višja merila. 

 

Delo na tovornih vozilih z vodilno tehnologijo 

Volvova tovorna vozila slovijo po izjemni kakovosti in zmogljivosti. Pridružite se nam in se iz prve roke naučite o tehnologiji, ki bo poskrbela za še varnejši, čistejši in učinkovitejši prevoz. 

 

Delajte v sodobni delavnici 

Delavnice v mreži pooblaščenih servisov Volvo Trucks so zasnovane okoli ljudi, ki delajo v njih. V njih boste delali z najnovejšimi analitičnimi programi, orodjem in opremo. Prizadevamo si, da vam ponudimo najbolj strokovno opremljeno in prijetno delovno okolje v panogi. 

 

Gradite kariero na razvoju 

Edina stalnica družbe Volvo Trucks je razvoj. Naši zaposleni imajo možnost sodelovanja v programu stalnega usposabljanja. Drugače povedano: pričakujemo vašo udeležbo. Kajti vaš razvoj je tudi naš razvoj. 

Zagotovite si dober paket 

V družbi Volvo Trucks menimo, da je sposobnost in predanost treba nadgraditi. Vemo tudi, da je zadovoljno osebje učinkovitejše, zato ponujamo konkurenčne plače ter bogate dodatke za varno in izpopolnjeno življenje. 

 

Čaka vas usklajeno poklicno in zasebno življenje 

Seveda obstaja življenje tudi zunaj službe. Zato si resnično prizadevamo, da vam ponudimo delovne razmere, ki spoštujejo družinsko življenje in podpirajo zdrav način življenja. Trajnostni način razmišljanja ne velja samo za naša tovorna vozila. 

 

Razvijajte se z naprednimi vrednotami  

Želimo, da aktivno sodelujete v razvoju našega podjetja, zato si res prizadevamo za okolje, ki vas bo spodbudilo k temu. Želimo slišati vaše mnenje in zamisli. V družbi Volvo Trucks je spoštovanje vseh samoumevno. 

 

Pridružite se odlični ekipi 

V družbi Volvo Trucks boste sodelovali s čudovitimi ljudmi na najrazličnejših položajih. Z združenim znanjem in izkušnjami boste kos vsem nalogam. Skupaj se boste lotevali izzivov. 

Dokazi za Driving Progress

Volvo je svet obogatil s tritočkovnim varnostnim pasom, varnostno kabino in še vedno neprekosljivim menjalnikom I-Shift. S stalnim razvojem tehnologije ženemo prevozniško panogo naprej.

Rojen na Švedskem

Volvo Trucks izvira s severa, kjer vladajo ostre vremenske razmere, v katerih preživiš z vztrajnostjo in trdim delom.

Izvedite več, od ljudi, ki vedo


Naši pooblaščeni prodajalci vedo vse o podjetju in osrednjih vrednotah. Zakaj jih ne bi obiskali in poklepetali z njimi?