Trucks

Volvo FH z opremo I-Save

Več veselja, manj goriva.

Zakaj bi izbirali med izvrstnimi voznimi zmogljivostmi in vrhunsko gospodarnostjo vožnje, če imate lahko oboje? Posodobljeni Volvo FH z opremo I-Save omogoča popolno kombinacijo zabave in varčevanja z gorivom. Zmanjšajte porabo goriva, ne da bi pri tem ogrozili produktivnost, zmogljivost ali veselje do vožnje. Preprosto povedano, to je tovorno vozilo, v katerega se zlahka zaljubite.

Volvo FH z opremo I-Save je zmagal na neodvisnih testih varčne porabe goriva

V dveh ločenih testih, ki so jih izvedle nemške revije za tovorna vozila, je Volvo FH z opremo I-Save dosegel prvo mesto glede gospodarne porabe goriva.

 

Prenesite test (PDF, 3,7 MB)

 

 

  

 

 

 

To resnično potrjuje, da se naše trdo delo obrestuje. Z novimi posodobitvami pogonskega sklopa bo Volvo FH z opremo I-Save še bolj varčen z gorivom.

Odlične vozne zmogljivosti s posodobljenim menjalnikom I-Shift

Z novimi posodobitvami učinkovitosti in voznih zmogljivosti referenčnega menjalnika v panogi je menjava prestav za 30 % hitrejša. To pomeni veliko bolj gladko vozno izkušnjo in bistveno izboljšanje pri pridobivanju in ohranjanju hitrosti. Na splošno novi menjalnik I-Shift zagotavlja neprimerljive vozne zmogljivosti, ne da bi pri tem žrtvoval učinkovitost porabe goriva.


Preberite več o I-Shift

9 najboljših posodobitev za varčevanje z gorivom

Te izboljšave pogonskega sklopa in kabine ne izboljšujejo le ekonomičnosti porabe goriva, temveč zagotavljajo tudi bolj gladko in prijetno vožnjo – tako na cesti kot na terenu. Tukaj je 9 najpomembnejših značilnosti za varčevanje z gorivom.

Spoznajte svojega popolnega partnerja

Želite spoznati Volvo FH z opremo I-Save? Pooblaščeni prodajalec vam ga bo z veseljem predstavil. Z novim pogonskim sklopom in aerodinamičnimi posodobitvami je to morda tovorno vozilo, ki ste ga ves čas iskali.