Trucks

Serija Volvo Aero. Razširjena.

Predstavljamo najvarčnejše tovorno vozilo do zdaj. Poenostavljena silhueta z razširjeno sprednjo stranjo in sistemom nadzornih kamer ne daje le drzne estetike, temveč prispeva tudi k znatnim prihrankom energije. Za nami so desetletja prelomnih inovacij na področju učinkovitosti, udobja in varnosti ter obsežne raziskave, razvoj in testiranje. Rezultat: nova serija Volvo Aero.

Do 5-% prihranek goriva

Novi aerodinamično oblikovani podaljšani sprednji del in sistem nadzora s kamerami skupaj s premišljenimi oblikovalskimi rešitvami, kot so izboljšana tesnila kabine, novo območje za oznake in podaljšek zgornjega stranskega praga, znatno zmanjšajo upor – zaradi česar se poraba goriva za Volvo FH Aero zmanjša za do 5 %*.

 

Preberite več o razvoju v ozadju vozila

Dodatno izboljšajte svojo energetsko učinkovitost

Volvo FH Aero in Volvo FH16 Aero sta zasnovana za učinkovito vožnjo pri visokih hitrostih, ne glede na to, ali izberete električni, plinski ali dizelski pogon. Poleg novega aerodinamičnega podaljšanega sprednjega dela in sistema kamer Camera Monitor System vam lahko nova tehnologija zavornih diskov, izboljšan I-See in priznani I-Save prihranijo energijo in še dodatno zmanjšajo vaš ogljični odtis.

Prilagojeno vašim potem z I-See

Sistem I-See optimizira hitrost, menjavo prestav, prosti tek in zaustavitve motorja za izbrano pot, ko vozite z vklopljenim tempomatom. Izboljšana funkcija I-See zdaj upošteva tudi prihajajočo topografijo, ovinke, krožišča in prometne informacije v realnem času. To pomeni, da lahko tempomat uporabljate v še več situacijah za še bolj varčno porabo goriva, ko se odpravite na pot.

Odkrijte I-See

Sistem nadzora s kamerami

Sistem nadzora s kamerami vključuje tri kamere. Odstranitev ogledal izboljša neposredno vidljivost, saj ohišja ogledal ne blokirajo nobenega območja vašega pogleda. Sistem nadzora s kamerami dodatno izboljša vzvratno vidljivost v deževnih in meglenih razmerah ter zmanjša motnje, ki jih povzroča neposredna sončna svetloba. Vse to prispeva k boljši izkušnji vožnje.

Izboljšan pogled

Sistem kamer Camera Monitor System vključuje do tri kamere. Odstranitev ogledal izboljša neposredno vidljivost, saj ohišja ogledal ne blokirajo nobenih območij vašega pogleda. Sistem kamer Camera Monitor System dodatno izboljša vzvratno vidljivost v deževnih in meglenih razmerah ter zmanjša motnje, ki jih povzroča neposredna sončna svetloba. Vse to prispeva k boljši vozniški izkušnji.

Izboljšana izkušnja vožnje

Veselite se dolgih poti in preživljajte resnično kakovosten čas v svoji kabini. Intuitivni voznikov vmesnik, nov sistem za informacije in razvedrilo ter avdio sistem ponujajo udobje med vožnjo in počitkom. Vse, kar potrebujete, je na dosegu rok.

Serija Volvo Aero. Razširjena.

Serija Volvo Aero je zasnovana za varčevanje z energijo ter vključuje različne pogonske sklope in zasnove kabine, med katerimi lahko izberete najprimernejše tovorno vozilo za svoje podjetje. Izbirate lahko med dizelskimi, električnimi in plinskimi pogonskimi sklopi ter poskrbite, da bo vaš Volvo prilagojen vašim dejavnostim. S tem boste zagotovili udobje na cesti in pametne funkcije za izboljšanje produktivnosti.

Bodite vedno na tekočem prijavite se na novice. 

Naročite se na naše glasilo

* Dejanska varčnost porabe goriva se lahko razlikuje glede na številne dejavnike, kot so hitrost vožnje, uporaba tempomata, specifikacije vozila, obremenitev vozila, dejanska topografija, voznikove izkušnje, vzdrževanje vozila in vremenske razmere.

 

Prikazane funkcije morda niso standardne ali na voljo za vse ravni opreme in možnosti pogona.

Pojdite na pot z manjšim uporom

Izvedite več o naši novi razširjeni družini in o tem, kako lahko aerodinamična zasnova spremeni vaše podjetje.