Trucks

Serija Volvo Aero. Extended.

Predstavljamo naše najvarčnejše tovorno vozilo do zdaj. Poenostavljena silhueta z razširjeno sprednjo stranjo in sistemom kamer Camera Monitor System, ne daje le drzne estetike, temveč prispeva tudi k znatnim prihrankom energije. Desetletja prelomnih inovacij na področju učinkovitosti, udobja in varnosti, ter obsežne raziskave, razvoj in testiranja, so nas pripeljala do sem: Nova serija Volvo Aero.

Do 5 % prihranek goriva

Odkrijte možne prihranke skupaj s svojim lokalnim prodajalcem.

Nov, aerodinamično oblikovan razširjen sprednji del in sistem kamer Camera Monitor System, skupaj z inteligentnimi oblikovalskimi značilnostmi, kot so izboljšana tesnila kabine, novo območje znakov in podaljšek zgornjega stranskega praga, znatno zmanjšajo upor  zaradi česar se poraba goriva Volvo FH Aero zmanjša za do 5 % *.


Preberite več v našem sporočilu za javnost

Dodatno izboljšajte svojo energetsko učinkovitost

Volvo FH Aero in Volvo FH16 Aero sta zasnovana za učinkovito vožnjo pri visokih hitrostih, ne glede na to, ali izberete električni, plinski ali dizelski pogon. Poleg novega aerodinamičnega podaljšanega sprednjega dela in sistema kamer Camera Monitor System vam lahko nova tehnologija zavornih diskov, izboljšan I-See in priznani I-Save prihranijo energijo in še dodatno zmanjšajo vaš ogljični odtis.

Prilagojeno vašim potem z I-See

Sistem I-See optimizira hitrost, menjavo prestav, prosti tek in zaustavitve motorja za izbrano pot, ko vozite z vklopljenim tempomatom. Izboljšana funkcija I-See zdaj upošteva tudi prihajajočo topografijo, ovinke, krožišča in prometne informacije v realnem času. To pomeni, da lahko tempomat uporabljate v še več situacijah za še bolj varčno porabo goriva, ko se odpravite na pot.

Odkrijte I-See

Sistem kamer Camera Monitor System

Poleg tega, da izboljšuje aerodinamiko, sistem kamer Camera Monitor System razširi vidno polje tako v dobrih kot tudi v zahtevnih razmerah. Nočni način je vozniku v pomoč v temnih razmerah, način nadzora pa mu omogoča, da lahko vidi okolico tovornjaka, tudi ko so zavese zagrnjene.

Izboljšan pogled

Sistem kamer Camera Monitor System vključuje do tri kamere. Odstranitev ogledal izboljša neposredno vidljivost, saj ohišja ogledal ne blokirajo nobenih območij vašega pogleda. Sistem kamer Camera Monitor System dodatno izboljša vzvratno vidljivost v deževnih in meglenih razmerah ter zmanjša motnje, ki jih povzroča neposredna sončna svetloba. Vse to prispeva k boljši vozniški izkušnji.

Odkrijte Camera Monitor System

Izboljšana voznikova izkušnja

Veselite se dolgih poti in preživite zares kakovostni čas v svoji kabini. Intuitivni voznikov vmesnik, nov sistem za informacije in razvedrilo ter avdio sistem ponujajo udobje tako med vožnjo kot med počitkom. Vse, kar potrebujete, je na dosegu rok.

Serija Volvo Aero. Extended.

Program Volvo Aero je zasnovan za varčevanje z energijo in vključuje različne pogonske sklope in zasnove kabine, ki so najprimernejši za vaše podjetje. Izbirajte med dizelskimi, električnimi in plinskimi pogonskimi sklopi in poskrbite, da bo vaš Volvo prilagojen vašim operacijam. S tem boste zagotovili udobje na cesti in pametne funkcije za izboljšanje produktivnosti.

Bodite vedno na tekočem prijavite se na novice. 

Naročite se na naše glasilo

* Dejanska varčnost porabe goriva se lahko razlikuje glede na številne dejavnike, kot so hitrost vožnje, uporaba tempomata, specifikacije vozila, obremenitev vozila, dejanska topografija, voznikove izkušnje, vzdrževanje vozila in vremenske razmere.

 

Prikazane funkcije morda niso standardne ali na voljo za vse ravni opreme in možnosti pogona.

Pojdite na pot z manjšim uporom

Izvedite več o naši novi razširjeni družini in o tem, kako lahko aerodinamična zasnova spremeni vaše podjetje.