Trucks

Več o tem, kako podpiramo ta segment, preberite v interaktivni brošuri po segmentu

Povezovanje regij in držav

PREVOZI NA VELIKE RAZDALJE

Velike razdalje vam niso tuje. Ne glede na to, kako daleč vas vodijo prevozi, je vaša naloga izpolnjevanje obljub. Tako lahko tudi drugi izpolnijo svoje. Vemo, da mora vse delovati in da morate vsako kapljico goriva kar najbolje izkoristiti. Tukaj smo, da vam pomagamo občutiti, kako premagujete razdalje.

Rešitve Volvo Trucks za vaše delo

Raziščite rešitve, ki vam bodo olajšale življenje in še izboljšale poslovanje.

Prihranite gorivo z opremo I-Save
Z gladko vožnjo premagajte klance v višji prestavi in varčujte z gorivom brez zmanjšanja hitrosti.

Optimizacija s sistemom I-See
S sistemom I-See lahko prihranite gorivo, saj se na podlagi topografskih podatkov optimizirata hitrost in prestavljanje na vaših poteh.

Varen spust z zavoro Stretch 
Ko se polno natovorjeno tovorno vozilo s priklopnikom spušča, zavora Stretch vklopi kolesne zavore priklopnika, ki izravnajo kompozicijo in preprečijo prepogib.

Dynafleet – gorivo in okolje 
Storitev upravljanja voznega parka vam olajša natančno spremljanje delovanja tovornih vozil in učinkovitosti voznikov. Ta hitra in natančna storitev vam pomaga odkriti mogoče prihranke.

Dinamični krmilni sistem Volvo po vaših željah
Ali iščete popolno stabilnost in nadzor pri vseh hitrostih ter hkrati razbremenitev ramen? Ali pa želite pomoč, ki preprečuje zdrs in nenamerno zapustitev voznega pasu? Podrobneje si oglejte dinamični krmilni sistem Volvo,

Sistem dvojnih akumulatorjev
Odločite se za sistem akumulatorjev, ki zagotavlja visoko raven bivalnega udobja v kabini, ne da bi bil zagon motorja naslednje jutro ogrožen.

Moč plina
Naša tovorna vozila na plin poganja LNG (utekočinjeni zemeljski plin), ki takoj zmanjša vaše emisije CO2, vendar ne na račun produktivnosti. Omogočajo tudi zmanjšanje stroškov goriva.

Kabine Globetrotter – zakorakajte v prostornost
Koncept kabine Globetrotter smo zasnovali pred več desetletji, da bi poskrbeli za udobnejše in varnejše življenje na cesti. Kabine vključujejo do 220 cm stojne višine v notranjosti, udoben spalni prostor in številne domiselne odlagalne prostore za vso opremo, ki jo potrebujete za življenje na cesti.

I-Shift z dvojno sklopko
I-Shift z dvojno sklopko vzdržuje enakomeren pretok moči, kar bo korenito spremenilo vaš način vožnje in povečalo produktivnost. 

Referenčni naročnik

Precej vozimo po hribovitem terenu, zato potrebujemo zmogljiva vozila z nizko porabo goriva

Pripravljeni za dodatne napore

Pogovorite se z najbližjim pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks in poiščite najboljšo rešitev za svojo dejavnost na področju prevozov na dolge razdalje.