Trucks

Več o tem, kako podpiramo ta segment, preberite v interaktivni brošuri po segmentu

Zagotavljanje mednarodnih dobavnih poti

Prevozi zabojnikov

Prevzem in dostava zabojnikov v pristaniščih in drugih stičiščih pomeni, da ste pripravljeni postati naslednji člen v svetovni dobavni verigi. Za učinkovito izvajanje vseh korakov pa potrebujete prava orodja. Ponujamo rešitve, ki olajšajo manevriranje, kabine z odlično vidljivostjo in udobjem ter pogonske sklope, ki vam pomagajo iztisniti največ iz vsake kapljice goriva. 

Volvo FM

Prostorne kabine s preprostim vstopom

 

Ključne informacije o izdelku

Izhodne moči: 330–500 KM.

Varne in udobne kabine v šestih velikostih. Optimizirano za majhno maso šasije in učinkovitost. Šasija, ki se prilagaja nadgradnji.

 

Možnosti goriva

dizel, LNG, biodizel, HVO.

 

Najpomembnejše novosti

I-Shift. Volvov dinamični krmilni sistem. Vidljivost. Prilagodljiva šasija.

Volvo FH

Vrhunsko udobje

 

Ključne informacije o izdelku

Izhodne moči: 420–540 KM.

Prostorne in udobne kabine v petih velikostih. Optimizirano za velike razdalje. Šasija, ki se prilagaja nadgradnji.

 

Možnosti goriva

dizel, LNG, biodizel, HVO.

Najpomembnejše novosti

I-Shift. Volvov dinamični krmilni sistem. Prilagodljiva šasija.

Rešitve Volvo Trucks za vaše delo

Raziščite rešitve, ki vam bodo olajšale življenje in še izboljšale poslovanje.

Vidljivost
Izjemna vidljivost z velikimi okni in odlično zasnovanimi ogledali. Dodate lahko do osem kamer, vključno s kamero v vzvratnem ogledalu na sopotnikovi strani, ki se vklopi ob zavojih.

Dynafleet – gorivo in okolje 
Storitev upravljanja voznega parka vam olajša natančno spremljanje delovanja tovornih vozil in učinkovitosti voznikov. Ta storitev vam pomaga odkriti mogoče prihranke, ki lahko izboljšajo vaš poslovni izid in zmanjšajo okoljski odtis.

I-Shift z dvojno sklopko 
I-Shift z dvojno sklopko omogoča resnično tekoče in dinamično pospeševanje. saj prestavi v delcu sekunde.

Udobne kabine 
Vse naše kabine ponujajo visoko raven udobja, nizko raven hrupa in veliko prostora. Za vas in vse, kar želite imeti pri roki.

I-Park Cool
Odmor ali čakanje na terminalu je manj neprijetno, če je v kabini prava temperatura. Sistem I-Park Cool je vgrajen in ga napaja elektrika. Kabino ohranja hladno in pri tem ni treba, da je motor v prostem teku.

Dinamični krmilni sistem Volvo po vaših željah
Ali iščete popolno stabilnost in nadzor pri vseh hitrostih ter hkrati razbremenitev ramen? Podrobneje si oglejte dinamični krmilni sistem Volvo,

Moč plina
Naša tovorna vozila na plin poganja LNG (utekočinjeni zemeljski plin), ki takoj zmanjša vaše emisije CO2, vendar ne na račun produktivnosti. Omogočajo tudi zmanjšanje stroškov goriva.

Financiranje in zavarovanje
Prilagodljivi paketi financiranja in zavarovalne police Volvove službe finančnih storitev pomagajo uresničiti naložbo in jo zaščititi.

Zlata pogodba Volvo
Najboljši način za zagotavljanje razpoložljivosti je zlata pogodba Volvo, ki za pavšalno mesečno plačilo vključuje vse preventivno vzdrževanje in popravila tovornega vozila. Poleg tega tovorno vozilo z delavnico komunicira na daljavo, da bodo vaši obiski kar najučinkovitejši. Tako bo vaše tovorno vozilo v najboljšem možnem stanju, vi pa boste imeli popoln nadzor nad svojimi stroški. Če se vaše število prevoženih kilometrov spreminja, izberite pogodbo Flexi-Gold Contract, ki ponuja enako kritje, vendar je plačilo prilagojeno ritmu vašega podjetja.

Referenčni naročnik

Svojo blagovno znamko smo zgradili na tovornih vozilih znamke Volvo. So zanesljiva in to je pomembno pri pridobivanju posla.

Ste pripravljeni na delo?

Pogovorite se z najbližjim pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks in poiščite najboljšo rešitev za svojo dejavnost na področju prevozov zabojnikov.