Trucks

Več o tem, kako podpiramo ta segment, preberite v interaktivni brošuri po segmentu

Kar najbolje izkoristite vsak prevoz

Prevozi naftnih derivatov in kemikalij

Vi ste strokovnjak in vsi se zanašajo na vaše odločitve ter znanja. Kot usposobljen voznik veste, da vam prava oprema pomaga obvladovati tveganja in ohranjati produktivnost. Ponujamo transportno rešitev, ki ustreza strogim zahtevam in vam pomaga, da jih vsakič izpolnite. Odločite se za naša lahka in hitra tovorna vozila, hkrati pa ohranite varnost in zanesljivost.

Volvo FM

Prostorne kabine s preprostim vstopom

 

Ključne informacije o izdelku

Izhodne moči: 330–500 KM.

Varne in udobne kabine v šestih velikostih. Optimizirano za majhno maso šasije in učinkovitost. Šasija, ki se prilagaja nadgradnji.

 

Možnosti goriva

dizel, LNG, biodizel, HVO.

 

Najpomembnejše novosti

Elektronski program stabilnosti – ESP. Volvov dinamični krmilni sistem z osebnimi nastavitvami in podporo stabilnosti. Opozorilo pred trkom z vozilom spredaj z zaviranjem v sili. Lahke komponente šasije.

Volvo FH

Vrhunsko udobje

 

Ključne informacije o izdelku

Izhodne moči: 420–540 KM.

Prostorne in udobne kabine v petih velikostih. Optimizirano za visoke hitrosti na dolgih razdaljah. Šasija, ki se prilagaja nadgradnji.

 

Možnosti goriva

dizel, LNG, biodizel, HVO.

 

Najpomembnejše novosti

Elektronski program stabilnosti – ESP. Volvov dinamični krmilni sistem z osebnimi nastavitvami in podporo stabilnosti. Opozorilo pred trkom z vozilom spredaj z zaviranjem v sili. Lahke komponente šasije.

Rešitve Volvo Trucks za vaše delo

Raziščite rešitve, ki vam bodo olajšale življenje in še izboljšale poslovanje.

Majhna masa za večjo nosilnost 
Sestavimo lahko tovorna vozila za prevoz kemikalij, naftnih derivatov in razsutega tovora z zelo majhno maso šasije, kar povečuje nosilnost.

Dynafleet
S storitvami Dynafleet lahko spremljate delovanje tovornih vozil ter učinkovitost in varnost voznikov. V nekaj sekundah lahko sestavite poročila o vrsti parametrov in ugotovite, zakaj en voznik porabi več goriva kot drug. Hitra in natančna storitev vam pomaga prepoznati morebitne izboljšave pri stroških goriva, okoljskem odtisu in varnosti.

I-Shift z dvojno sklopko 
I-Shift z dvojno sklopko omogoča enakomerno in dinamično pospeševanje. To je idealno, če prevažate tovor v tekočem stanju. 

Dinamični krmilni sistem Volvo po vaših željah 
Ali iščete popolno stabilnost in nadzor pri vseh hitrostih ter hkrati razbremenitev ramen? Podrobneje si oglejte dinamični krmilni sistem Volvo, 

Vozne lastnosti in podpora 
Naša tovorna vozila vedno ponujajo odlične vozne lastnosti na cesti in nadzor za volanom. Poleg tega vam je vedno na voljo najboljša podpora na trgu. Elektronski program stabilnosti pomaga pri vožnji brez zdrsa. Dinamični krmilni sistem Volvo s pomočjo za vzdrževanje smeri znotraj voznega pasu zazna in popravi nenamerno zanašanje na drug pas. Opozorilo pred trkom z zaviranjem v sili pa poskrbi za ustavljanje, če se preveč približate vozilu pred seboj. To je samo nekaj primerov. Za več podrobnosti se posvetujte s pooblaščenim prodajalcem.

Vidljivost
Naše kabine zagotavljajo izjemno vidljivost z velikimi okni in odlično zasnovanimi ogledali. Dodate lahko do osem kamer, vključno s kamero v vzvratnem ogledalu na sopotnikovi strani, ki se vklopi ob zavojih.

Optimizacija s sistemom I-See
S sistemom I-See lahko prihranite gorivo, saj se na podlagi topografskih podatkov optimizirata hitrost in prestavljanje na vaših poteh.

Tovorna vozila na plin 
Naša tovorna vozila na plin poganja LNG (utekočinjeni zemeljski plin), ki takoj zmanjša vaše emisije CO2 brez vpliva na zmogljivost in produktivnost.

Varen spust z zavoro Stretch
Ko se polno natovorjeno tovorno vozilo s priklopnikom spušča, zavora Stretch vklopi kolesne zavore priklopnika, ki izravnajo kompozicijo in preprečijo prepogib.

Zlata pogodba Volvo 
Najboljši način za zagotavljanje razpoložljivosti je zlata pogodba Volvo, ki za pavšalno mesečno plačilo vključuje vse preventivno vzdrževanje in popravila tovornega vozila. Poleg tega tovorno vozilo z delavnico komunicira na daljavo, da bodo vaši obiski kar najučinkovitejši. Tako bo vaše tovorno vozilo v najboljšem možnem stanju, vi pa boste imeli popoln nadzor nad svojimi stroški. Če se vaše število prevoženih kilometrov spreminja, izberite pogodbo Flexi-Gold Contract, ki ponuja enako kritje, vendar je plačilo prilagojeno ritmu vašega podjetja.

Referenčni naročnik

Ker tovorna vozila tako veliko uporabljamo – včasih do 7500 ur na leto – je nizka masa neobremenjenega vozila zelo pomembna.

Poiščite pravo formulo

Pogovorite se z najbližjim pooblaščenim prodajalcem Volvo Trucks ter poiščite najboljšo rešitev za prevozno dejavnost na področju kemikalij in naftnih derivatov.