Trucks

Ohranite svoj Volvo na Volvovi ravni z obnovljenimi deli

Volvo Reman

Zagotovite si zanesljivost originalnih delov Volvo po nižji ceni in z manj vpliva na okolje.

Zanesljivost. Vzdržljivo. Cenovno dostopno.

Znamko Volvo si zasluži samo, če izpolnjuje visoke standarde kakovosti, ki jih pričakujete od nas. V vsaki podrobnosti. Nič manj ne pričakujte niti od izdelkov Volvo Reman. Ker gre za originalne nadomestne dele Volvo, ki so obnovljeni v originalno stanje in na voljo po konkurenčnih cenah. Pri obnovljenih delih uporabljamo enake standarde kot pri novih delih. In za te dele velja enaka garancija.

Rešitve in prednosti

  • Bolj ekonomični od novih delov
  • Vedno v skladu z najnovejšimi tehničnimi podatki
  • Enaki garancijski pogoji kot za originalne dele Volvo
  • Manj časa v delavnici v primerjavi s popravilom
  • Enaka visoka kakovost in zmogljivost kot pri novem delu
  • Manj škodljivim učinkom na okolje

Oglejte si, kako vrnjena jedra postanejo deli Volvo Reman

Oglejte si, kako vrnjena jedra v postopku obnove dobijo novo življenje kot deli Volvo Reman. 

Prava izbira za okolje

V primerjavi z izdelavo novih delov se lahko pri obnavljanju obrabljenih delov porabi do 85 % manj materiala in do 80 % manj energije. Kar pomeni, da izbira izdelkov Volvo Reman ni samo prava izbira za vaše tovorno vozilo, temveč tudi prava izbira za okolje.

Deli, ki jih potrebujete

Naša ponudba delov Volvo Reman je med najširšimi na trgu. Na voljo je vse od vbrizgovalnikov, krmilnih enot in sklopk do motorjev, menjalnikov, turbopolnilnikov in filtrov trdih delcev za dizelske motorje (DPF) – po ugodnih cenah in v skladu s standardi, na katere se lahko zanesete.

Preizkušeno. In znova preizkušeno.

Zagotavljanje kakovosti se začne v trenutku, ko se nam vrne obrabljen del. Vse dele najprej razstavimo, očistimo in temeljito pregledamo. Ležaje, tesnila, ščetke in podobno zamenjamo s povsem novimi originalnimi nadomestnimi deli Volvo. Posamezne dele strojno obdelamo, tako da izpolnjujejo tehnične zahteve, in jih nadgradimo v skladu z najnovejšimi specifikacijami, ki so na voljo. Nato vse dele Volvo Reman znova preizkusimo, preden zapustijo tovarno. Na koncu Volvovi tehniki dele vgradijo v Volvovih delavnicah.

Stopite v stik s pooblaščenim prodajalcem

Od iskanja pravega dela do popravila ali servisiranja vašega tovornega vozila – lokalni pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga. Pokličite nas – ali še bolje, obiščite nas.