Volvo Trucks

SLOVENIJA

×
Nadomestna zavorna sedla Volvo

Vaš svet se lahko spremeni čez 10 cm

Nadomestna zavorna sedla Volvo zagotavljajo varnost ter vam omogočajo zmogljivost in zanesljivost, ki ju pričakujete od tovornega vozila Volvo. Odstopanja so popolnoma usklajena do zadnjega milimetra in ustrezajo vsem vozilom, izdelanim od leta 2006.

Dele obnovimo tako, da vam ni treba nikdar sklepati kompromisov. Zato imajo naša nadomestna zavorna sedla Volvo 2-letno mednarodno garancijo.

 

Celotna enota nadomestnega zavornega sedla

Celotna enota nadomestnega zavornega sedla

Zdaj lahko kupite celotno obnovljeno nadomestno zavorno sedlo Volvo za tovorna vozila, izdelana od leta 2006. Z izbiro nadomestnih zavornih sedel ohranjate celovitost zavornega sistema ter minimalne stroške vzdrževanja in popravila v prihodnosti. Pravzaprav vse deluje prav tako, kot je delovalo, ko je vaše tovorno vozilo prvotno zapustilo tovarno.

 

2-letna garancija za dele, vgrajene pri pooblaščenem servisu Volvo

Ko izmed nadomestnih delov Volvo izberete celotno enoto obnovljenega zavornega sedla, ki jo vgradi eden od naših visoko usposobljenih serviserjev, vam nudimo enako garancijo, kot velja za nov del. Z dostopom do svetovne servisne mreže to pomeni tudi, da ne glede na to, kje na svetu ste, vaša garancija še vedno velja in vas krije tudi v tujini.

2-letna garancija za dele, vgrajene pri pooblaščenem servisu Volvo
Maksimalna razpoložljivost

Maksimalna razpoložljivost

Zakaj bi zapravljali čas za popravilo zavornega sedla, če lahko enostavno zamenjate celotno enoto? Tovarniško obnovljeni nadomestni deli Volvo so obnovljeni tako, da so enaki prvotnim ravnem učinkovitosti, zanesljivosti in kakovosti ali jih presegajo. Postopek je precej preprost. Obrabljeni del vrnete in v zameno kupite celoten tovarniško obnovljen nadomestni del Volvo. Obrabljeni del pregledamo in ga nato obnovimo, če je ta postopek odobren. Nato del hranimo v naši svetovni mreži skladišč, dokler ga ne potrebuje druga stranka.

Konkurenčne cene

Konkurenčne cene

Obnovljeni deli imajo konkurenčne cene, ker nam je mar za vaše skupne stroške lastništva. Želimo, da menite, da lahko donosno vzdržujete svoje tovorno vozilo Volvo, ne da bi pri tem ogrožali kakovost, zmogljivost ali zanesljivost. Obnovljeni deli vam pomagajo vaš Volvo ohraniti na ravni Volvo.

Varnost in zmogljivost Volvo

Ko se želimo izogniti nesreči, se lahko varnost meri v centimetrih. Zato zavorna tehnologija Volvo Trucks zagotavlja zelo visoko stopnjo varnosti. Je sestavni del znamke Volvo Trucks. Večjo stabilnost, zmanjšano zavorno pot in boljšo lego na cesti je mogoče doseči le, če zavorni sistem deluje brezhibno. Obnovljeni deli zagotavljajo, da sistem ostane brezhiben, po potrebi pa del posodobimo z najnovejšo tehnologijo, da tako vzdržujemo raven varnosti in zmogljivosti, ki jo pričakujete od družbe Volvo Trucks.

Varnost in zmogljivost družbe Volvo
Skrb za okolje

Skrb za okolje

Izmenjava obrabljenih delov Volvu omogoča dobavo visokokakovostnih in stroškovno učinkovitih nadomestnih delov, hkrati pa zmanjšuje porabo surovin za do 85 %, kar zagotavlja okoljske prednosti za vse nas. Vse v skladu z Volvovimi osnovnimi vrednotami kakovosti, varnosti in skrbi za okolje.

Pri varnosti ne sklepajte kompromisov

Obrnite se na najbližjega pooblaščenega prodajalca in pridobite ponudbo za ceno z vgradnjo originalnega nadomestnega zavornega sedla.