Če imate kako vprašanje, vam bomo odgovorili nanj

Naj mi opravimo težji del naloge

Vaš osebni svetovalec za gorivo opravlja težji del naloge namesto vas. Analizira načine vožnje in opozarja na področja, kjer je mogoče ravnanje posameznih vodnikov še izboljšati – in doseči trajne prihranke. Nasvete redno prejemate po elektronski pošti, pomagajo pa vam sprejemati prave odločitve ob pravem času.

Kažejo, kje je mogoče še doseči prihranke

Koliko lahko prihranite?

S storitvijo Nasveti za gorivo lahko pri tovornjaku, ki letno prevozi 140.000 km, znižate stroške goriva do 2500 evrov. Glede na to, da znaša 20 evrov mesečno na tovornjak, je naročnina na storitev dobra naložba.

Spletna zbirka orodij

Dodatna podpora

Nasveti za gorivo z dostopom do zbirke orodij – spletnega vira, iz katerega lahko črpate zamisli in ki vam pomaga doseči trajne prihranke. Zbirka orodij obsega vodnike za motiviranje voznikov, nasvete, kako doseči cilje, in orodja za pošiljanje rezultatov. V njej so tudi poročila o najnovejših raziskavah tehnik varčevanja goriva.

VT

Pripravljeni na varčevanje?

Če ima vaš tovornjak opremo za Dynafleet, ste že popolnoma pripravljeni. Če je nima, vam jo lahko vgradimo. Obrnite se na pooblaščenega prodajalca Volvo Trucks in stvar bo stekla.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca