Trucks

Varna vožnja za varnejše prevoze

Dynafleet Safety

Sunkovito zaviranje in posredovanje sistema aktivne varnosti tovornega vozila sta lahko znak težavnih prometnih razmer. Dynafleet Safety vam pomaga prepoznati te razmere. Ker varna vožnja običajno pomeni gospodarnejšo porabo goriva in manjšo obrabo, ta storitev zagotavlja številne prednosti.

Pospeševanje, zaviranje in način vožnje

Dynafleet Safety zagotavlja trden temelj za izboljšanje vaših prevozov. Z beleženjem voznikovega načina vožnje, denimo sunkovitega zaviranja in pospeševanja, se pokažejo možnosti za izboljšave. To je dober začetek za prizadevanja za usposabljanje voznikov.

Posredovanje sistema aktivne varnosti

Storitev Safety prav tako beleži dogodke, ko sistemi aktivne varnosti tovornega vozila, kot so opozorilo pred trkom z zaviranjem v sili in elektronski program stabilnosti, posredujejo za preprečevanje incidentov ali nesreč. Pogosti dogodki so lahko posledica težavnih prometnih razmer in zato zahtevajo zbrano in previdno vožnjo.

Glavne prednosti

  • Temelj za analizo varnosti na podlagi podatkov.
  • Omogoča obveščanje za pozorno vožnjo in poročila za spremljanje.
  • Izboljšanje ozaveščenosti o varnosti in zmanjševanje števila nesreč.
  • Varnost je konkurenčna prednost.

Odkrijte potencial

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pokaže, kako vam Dynafleet Safety pomaga v celoti izkoristiti svoja vozila in voznike.