Trucks

Stroški in okoljski odtis

Gorivo in okolje

Storitev Dynafleet – Gorivo in okolje vam olajša natančno spremljanje delovanja tovornih vozil in učinkovitosti voznikov. V nekaj sekundah lahko sestavite poročila o vrsti parametrov in ugotovite, zakaj en voznik porabi več goriva kot drug. Ta hitra in natančna storitev vam pomaga odkriti mogoče prihranke, ki lahko izboljšajo vaš poslovni izid in zmanjšajo okoljski odtis.

Kdo je vaš najboljši voznik?

Ocene gospodarnosti porabe goriva vam nudijo pregled nad uspešnostjo voznikov in njihovih vozil. Ocena v območju od 0 do 100 prikazuje uspešnost voznika na štirih glavnih področjih: prilagajanje hitrosti, raba motorja in menjalnika, predvidevanje in zaviranje ter delovanje v prostem teku.

Storitev Gorivo in okolje voznikom omogoča, da prevzamejo nadzor in spreminjajo svoj način vožnje tudi med vožnjo. Lahko jim pomaga zmanjšati porabo goriva do pet odstotkov.

TRENDI IN USPOSABLJANJE

Ocene gospodarnosti porabe goriva vam omogočajo podrobne primerjave voznikov. Ti podatki, združeni z učinkovitim usposabljanjem voznikov, vam pomagajo dolgoročno obvladovati porabo goriva.

Krepite svoje podjetje

Gospodarnejša poraba goriva zmanjšuje vaš okoljski odtis. Zanesljiva dokumentacija o izpustih lahko pomaga pridobiti in ohranjati okoljsko ozaveščene naročnike prevozov. Sestavljanje poročil o izpustih je preprosto, poročila pa lahko samodejno pošiljate naročnikom prevozov, kadar jih potrebujejo. Poročila o porabi goriva in okoljska poročila so na voljo za dizelska tovorna vozila in tovorna vozila na LNG.

Driver Coaching

Zagotovite voznikom nasvete, ki jih potrebujejo za optimiziranje načina vožnje. Tudi med vožnjo. Storitev Praktično usmerjanje vozniku v kabini ves čas prikazuje rezultate analize vožnje. Je neprecenljivo in zelo odzivno orodje, zasnovano za izboljševanje donosnosti prevozov. 

Glavne prednosti

  • Pregled nad porabo goriva, prevoženimi kilometri, ravnmi izpustov in marsičim drugim
  • Analiza uspešnosti vsakega voznika glede gospodarnosti porabe goriva
  • Nazorna poročila s prikazi področij, kjer je mogoče še znižati stroške in zagotoviti trajne prihranke
  • Sistem opozoril vas opomni na znatne spremembe pri porabi goriva in morebitne kraje goriva
  • Poročila o ravneh izpustov je mogoče samodejno pošiljati okoljsko ozaveščenim naročnikom prevozov
  • Poročila so na voljo za dizelska tovorna vozila in tovorna vozila na LNG.

Želite izvedeti več?

Naši pooblaščeni prodajalci so strokovnjaki za Dynafleet. Pogovorite se z lokalnim pooblaščenim prodajalcem ter podrobneje spoznajte storitev Gorivo in okolje.