Storitev Gorivo in okolje vam pomaga varčevati z gorivom in zmanjševati izpuste CO2

Dynafleet – gorivo in okolje

Kateri voznik dosega najgospodarnejšo porabo goriva? Kateri pa potrebuje usposabljanje in pomoč? S storitvijo Dynafleet – Gorivo in okolje boste prihranili ogromno časa pri analiziranju podatkov o vozilih in voznikih. Izpostavlja, katera področja je mogoče optimizirati, in spremlja vaše emisije CO2.

Začnite varčevati s storitvijo Gorivo in okolje
Pomaga vam izbrati pravega voznika za pravi prevoz

Dynafleet – Voznikovi časi

Dynafleet omogoča, da lahko ves čas spremljate aktivnosti vaših voznikov. Ugotovite, kateri voznik je najprimernejši za novi prevoz. Prejemajte vnaprejšnja opozorila, da zagotovite skladnost z zakonodajo o vožnji in počitku. in si s samodejnim prenašanjem podatkov iz tahografov v računalnik sistema prihranite administracijo.

Preberite več o upravljanju voznikovih časov
Razporeditev vozil: ste na tekočem

Dynafleet – razporeditve vozil

Nič več klicev. Nič več ugibanja. Storitev Razporeditev vozil vam pove natančno to, kar morate vedeti. Vse od podatkov o položaju vozila (na ravni ulice) do podrobnih podatkov o vozniku, hitrosti tovornjaka, tovoru in vrsti vozila. Pomaga vam tudi pri načrtovanju, navigaciji in donosnejšem poslovanju.

Raziščite storitev Razporeditev vozil
Hitra, varna in ekonomična

Dynafleet – sporočila

Hitra, varna in ekonomična storitev Sporočila skrbi, da lahko centrala vsak trenutek stopi v stik s tovornjakom. Preprečuje drage nesporazume, voznikom pa zagotavlja podatke, ki jih med vožnjo potrebujejo za boljše odločitve. Neomejeno lahko komunicirate s svojimi tovornimi vozili – ne glede na to, kje so.

Odkrijte storitev Sporočila

Kako deluje

Namestitev je preprosta

Strojna oprema za Dynafleet je bodisi tovarniško vgrajena bodisi jo naknadno vgradi pooblaščeni serviser Volvo Trucks. Ne potrebujete nikakršne dodatne programske opreme – za dostop do podatkov o svojem voznem parku se morate samo prijaviti na spletni portal Dynafleet. Ali uporabiti pametni telefon ali tablični računalnik, kjerkoli ste.

Podatki in shranjevanje

Podatki o vozilu in vozniku se zbirajo v podatkovni zbirki Dynafleet; sistem jih analizira in vam jih prikaže v obliki preglednih poročil. Vaša centrala in tovornjak lahko ves čas komunicirata med seboj z besedilnimi sporočili. Mogoča sta tudi popolna integracija vaših sistemov za sprejem naročil in obračunavanje s sistemom Dynafleet.

VT

Popoln paket

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga poiskati popoln paket Dynafleet za vas in vaše podjetje.

Poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca