Trucks

Dynafleet

Natančnost pri odločitvah – to je smisel sistema Dynafleet. Kadar koli vam omogoča ogled natančne lokacije in stanja vaših voznikov, tovornih vozil in sredstev – ter pridobitev kakovostnih podatkov za vnaprejšnje načrtovanje in analiziranje poslovanja. Še več, Dynafleet vam pokaže, na katera področja se morate osredotočiti. Lahko začnemo?

Storitve Dynafleet

Širok razpon storitev Dynafleet lahko uporabljate v poljubnih kombinacijah. Vsaka storitev je na voljo za fiksno mesečno naročnino, ki vključuje tudi mednarodno komunikacijsko gostovanje. Do njih lahko dostopate v kateri koli napravi prek portala Volvo Connect, ki je vmesnik za vse vaše digitalne storitve.

Integracija sistema

Za večjo prilagodljivost lahko v svojo obstoječo informacijsko infrastrukturo vključite storitve Volvo Connect in Dynafleet. To pomeni, da lahko svoje podatke o voznem parku uporabljate za izboljšanje aplikacij drugih ponudnikov, za vse od načrtovanja do obračuna plač, kar prinaša novo raven učinkovitosti upravljanja voznega parka.

Gostovanje kartic podjetja

Prosite svojega lokalnega pooblaščenega prodajalca, da vašo kartico podjetja gosti na spletu. To je varen način za shranjevanje in prenos podatkov tahografa na daljavo, tako da lahko priročno spremljate dejavnosti voznika, kot to zahteva zakonodaja.

Popoln paket

Vaš pooblaščeni prodajalec Volvo Trucks vam lahko pomaga poiskati popoln paket Dynafleet za vas in vaše podjetje.